Partner

Ton Scholten Tegels & Sanitair

Showroom Ton Scholten, bron van inspiratie. U bent 6 dagen per week van harte welkom om u te laten inspireren en eens binnen te lopen.

Maak je badkamer helemaal compleet

Exclusieve, strakke en eigentijdse badkameraccesoires van Vipp

Groot assortiment met de nieuwste designs

Maak uw badkamer helemaal compleet met de badkameraccessoires van Vipp. Het exclusieve en kwalitatief hoogwaardige merk staat bekend om zijn strakke en eigentijdse designs. Van toiletborstels tot pedaalemmers en zeeppompjes: in ons assortiment vindt u meer dan 45 verschillende badkameraccessoires, waardoor er voor ieder wat wils is. Bestellingen boven de € 50,- worden gratis thuisbezorgd.

Karakteristieke materialen: van rvs tot gepoedercoat aluminiumHet Scandinavische merk Vipp maakt gebruik van karakteristieke materialen zoals rvs, rubber en gepoedercoat aluminium. Hierdoor krijgen de designproducten een authentieke en strakke look. Om een optimale kwaliteit te leveren, wordt er gewerkt met hand gegoten porselein van de fijnste kwaliteit.

Deens design sinds 1939
Het Deense designmerk Vipp is in 1939 ontstaan toen Marie Nielsen haar man vroeg om een handige prullenbak te ontwerpen voor in haar kapsalon. Al snel bleek de design pedaalemmer een groot succes: de dokter op de hoek, de tandarts en de apotheek volgden al snel met een aanvraag. Holger Nielsen besloot al snel om zijn aanbod uit te breiden en investeerde in speciale apparatuur om de designitems machinaal te produceren. De collectie waarin de pedaalemmer een vast element is was binnen de korte keren een groot succes.

Bekijk de Vipp badkameraccessoires in onze showroom
Perfect wanneer u de diverse items liever in het echt bekijkt: onze showroom in Uitgeest. U vindt hier maar liefst 15.000 m² aan uiteenlopende badkameraccessoires, badkamers en tegels. Eén ding is zeker: u slaagt ongetwijfeld. Indien u het prettig vindt, kan een van onze medewerkers u informeren over de verschillende badkameraccessoires, merken en mogelijkheden.
 

Meer lezen over
'Maak je badkamer helemaal compleet'?

meer van deze professional

Een badkamermeubel als eyecatcher

Een badkamermeubel is een echte blijmaker en dé stijlb...

Je badkamer mooi verlicht

De mooiste verlichting voor je badkamer vindt je bij on...

Gerealiseerde Projecten van Ton Scholten

Bekijk hieronder een aantal mooie projecten

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.