Hooked on Tiger hooks

Een nieuwe assortiment haken van Tiger biedt voor elke plek een haak in stijl. Hebt u een klassieke badkamer? Een 'French Lily' haak versterkt deze gemoedelijke sfeer.

Productinformatie

Een nieuwe assortiment haken van Tiger biedt voor elke plek een haak in stijl. Hebt u een klassieke badkamer? Een 'French Lily' haak versterkt deze gemoedelijke sfeer. In een modern toilet zorgt de 'Pull'haak in geborsteld rvs voor de finishing touch. Bent u speciaal voor de kinderen op zoek naar en vrolijke haak? Dan biedt bijvoorbeeld een 'Kiddy Fish' de oplossing.

 

Nooit meer rondslingerende badhandoeken of washandjes want u hebt nu een haak die helemaal past bij de sfeer van uw badkamer.

Tiger biedt in dit assortiment verschillende bevestigingssystemen. Voor een gestuukte wand is een schroefhaak ideaal. Wilt u niet in tegels boren, maar moet er wel een badjas aan kunnen hangen, dan biedt het Tigerfix bevestigingsysteem een ideale oplossing. Wilt u minder zware dingen ophangen zoals een gastendoekje of een washand dan hoeft u niet te boren. Een zuighaak of een plakhaak zijn dan goed genoeg.

Last but not least, met de Tiger deurhaken 'G-man' of 'Snail' creëert u in een handomdraai een flexibele ophangplek voor uw badjas of lekker grote en zachte handdoek.

 

 

Meer van Tiger Bekijk alle