De Nieuwe wasmand

Een wasmand moet functioneel, mooi en kwalitatief goed zijn. Met de focus op deze drie eigenschappen presenteert Vipp de nieuwe wasmand: de Vipp 441.

Productomschrijving

De Vipp wasmand is ontworpen door Vipp Design Lab in Kopenhagen. De inspiratie voor het design stamt van de klassieke Vipp pedaalemmer die in 1939 werd ontworpen door Holger Nielsen, de oprichter van Vipp.
 
'De visie was een wasmand te maken die functionaliteit en esthetiek combineert. Een wasmand met een uitdrukkingsvorm die bij de overige Vipp-producten past en bijdraagt aan een heelheid terwijl hij zijn rol vervult. Met de zuivere lijnen en mooie details kan de wasmand in de slaapkamer of in de badkamer als meubel dienst doen,' aldus chefdesigner Morten Bo Jensen, Vipp Design Lab.
 
De Vipp wasmand wordt gemaakt van zwartgelakt staal en rubber, en heeft zachte afgeronde vormen die qua design dicht bij de Vipp pedaalemmer liggen. Het deksel is van geborsteld roestvast staal met gaten die voor luchtcirculatie in het wasgoed zorgen.
 
De wasmand heeft een tweedelige binnenzak waardoor het wasgoed meteen te sorteren is. De binnenzak kan uit de wasmand getild worden zodat het wasgoed gemakkelijk mee naar de wasmachine te nemen is. Het bovenste deel van de binnenzak bestaat uit een rubberen ring die de zak in de wasmand op z'n plaats houdt. Een wasmand met een uitdrukkingsvorm die bij de overige Vipp producten past en bijdraagt aan een heelheid terwijl hij zijn rol vervult. De wasmand is verkrijgbaar in zwart en wit. Hij wordt momenteel in toonaangevende designzaken verkocht. De adviesprijs is € 400,-.

Eigenschappen

De kenmerken van de Vipp 441 wasmand:
  • gemaakt van de beste kwaliteit materialen;
  • ontworpen om bij de overige producten van Vipp te passen;
  • perforaties in deksel en bodem zorgen voor een goede luchtcirculatie;
  • met de tweedelige stofzak is het wasgoed gemakkelijk te sorteren;
  • met de verborgen rubberen wieltjes is de wasmand gemakkelijk te verplaatsen.
 

Impressie