De badkamer met apps

De badkamercollectie Joyce betekent optimale keuzevrijheid. Kies zelf je favoriete afmeting, uitvoering en kleur.

Badmeubilair

Joyce bad meubilair scoort op maar liefst drie manieren: het brengt innovatieve bergruimte, perfecte vormgeving en spannende kleuren in de badkamer.

De uitvoering Joyce Basic onderscheidt zich door eenkleurige meubelen met klassieke fronten in zes kleuren. Bij de innovatieve bad meubelvariant Joyce Touch wordt een corpus in Glossy White gecombineerd met kleurige front-inzetten in vier verschillende trendkleuren. Hierbij kan gekozen worden voor fineer of een speciale Soft Touch lak. Het gebruik van verschillende materialen, maakt dit meubel bijzonder innovatief.

Opvallend in de meubelcollectie van Joyce is de multifunctionele kast. Het biedt veel extraatjes, zoals een geïntegreerd dubbele contactdoos voor het probleemloos aansluiten van föhn of elektrisch scheerapparaat, een verborgen afvalbak en bergruimte. Zo maakt de badkamer altijd een opgeruimde indruk. De wastafelonderkasten met smalle verzonken grepen sluiten naadloos aan op het keramiek en hebben veel bergruimte.
De wastafels zijn tijdloos vormgegeven en bieden een extra diepe waskom. Het geïntegreerde app-oppervlak op de wastafel biedt ruimte voor een doos tissues, maar tevens voor het neerzetten van, de verwisselbare accessoires, de ' apps' . Drie wastafels uit de collectie zijn verkrijgbaar met het speciale App-oppervlak. 

De Joyce closets zijn te combineren met twee verschillende zittingen: een standaardzitting en de nieuwe SlimSeat. De Slimseat valt op dankzij het slanke design. Uiteraard is de closet voorzien van de comfortfuncties Soft Closing en Quick Release. Het eenvoudig verwijderen van de deksel, maakt een grondige reiniging mogelijk.

Verwisselbare accessoires: de Apps

De 'apps' zijn in verschillende kleuren te krijgen. De schaaltjes zijn stapelbaar en zorgen voor een vrolijk accent in de badkamer. Ze zijn multifunctioneel te gebruiken: een schaaltje voor de tandenborstel en het scheerapparaat of de App-vaas voor bloemetjes of etherische oliën. De schaaltjes zijn van keramiek en zijn voorzien van een rubberen onderkant. Het leuke aan de Apps is dat ze makkelijk te wisselen zijn. Een nieuwe kleur geeft meteen een hele andere sfeer aan je badkamer. De Apps kunnen worden voorzien van een magneet, evenals de wastafels. Zo staan ze stevig op de wastafel. Wie graag meer kleurige accenten wil aanbrengen kan ook de zogenaamde Dot, de keramische afdekking van de afvoerplug, in een van de App-trendkleuren nemen.  

Bekijk alle mogelijkheden die Joye biedt en stel zelf je badkamer en accessoires samen met de productconfigurator.

Augmented Reality

Bekijk alle Joyce producten nu in 3-d. Een handige manier om eens te kijken hoe het nieuwe badmeubel in uw eigen badkamer staat.

Download de Augmented Reality App in de App Store en in Google Play.

augmented.jpg