Damixa maakt jouw badkamer compleet met Silhouet Collection

Chroom, koper, goud of zwart…. kraan uitvoeringen die vaak gekozen worden voor in de badkamer of keuken. Damixa maakt het compleet met badkameraccessoires.

De Silhouet collection zorgt voor een complete design oplossing

Je oog is gevallen op een prachtige kraan voor in jouw badkamer, je bent er eigenlijk al verliefd op en dan blijkt dat het merk geen bijpassende accessoires erbij kunnen leveren. De badkameraccessoires van elk ander merk matchen allemaal net niet. Herken je dit? Damixa heeft nu dé oplossing: van de populaire Silhouet serie hebben zij nu ook matchende badkameraccessoires ontwikkeld.

De perfecte oplossing voor jouw eigen persoonlijke stijl

De Silhouet Collection biedt alles van handdoekhaakjes tot toiletrolhouders in exact dezelfde kleur en met exact dezelfde oppervlakken als jouw kraan en douche. Hierdoor ontstaat er meer harmonie in jouw badkamer. Met de Silhouet Collection kun je gemakkelijk een rode draad aanbrengen in het design van jouw badkamer.

De wastafelmengkranen binnen de Silhouet serie is er in zeven verschillende kleuren. Van elke kleur zijn de badkameraccessoires beschikbaar: toiletborstel, (reserve) toiletrolhouder, (dubbele) handdoekhouder en handdoekhaakjes.

Een sterke aanvulling op de populaire Silhouet-serie

De wastafelmengkraan binnen de Silhouet serie van Damixa is uniek met zijn slanke, Scandinavische en tijdloze design. De Silhouet past prachtig in de badkamer van nu en die van morgen. Hij is beschikbaar in verschillende hoogten, zodat de kraan ook met een grote waskom op een werkblad kan worden gecombineerd. In oktober 2020 werd de serie nog aangevuld met een contactloze variant: de Silhouet Touchless. En maart 2021 werd de serie aangevuld met de prachtige mat witte kleur.

De Silhouet Collection is vanaf nu beschikbaar in alle zeven de Silhouet kleuren. Ook eenheid krijgen in jouw badkamer?

Voor meer informatie: https://damixa.nl/silhouet-collection