Partner

Fetim Group - divisie Sanitair

Haceka, sterk sinds 1924

De badkamer als expressie van een persoonlijke stijl. Dat is wat Haceka mogelijk maakt. Onze badmeubelen, kasten, wastafels en accessoires geven al sinds 1924 stijl aan badkamers in heel Europa.

Haceka bouwt aan een sterke reputatie in de professionele sanitairbranche. Speciaal voor deze markt ontwikkelden we de Haceka Excellent Collectie: exclusieve designaccessoires en badmeubelen.

Het is de combinatie van douchecabines, badmeubelen, meubels, wastafels en accessoires die het beeld van een badkamer bepalen. Juist daarom bieden we een keur aan afwerkingen voor onze meubels. Dat is de basis. En het zijn de accessoires die de badkamer een unieke stijl geven. Die de eenheid en rust brengen in elk huis.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht haceka.nl

Accessoireserie Allure

Geef uw badkamer en toilet een stijlvol, nostalgisch accent: met de decoratieve accessoires van Allure, de nieuwste serie van Haceka.

 

Productomschrijving

Geef uw badkamer en toilet een stijlvol, nostalgisch accent: met de decoratieve accessoires van Allure, de nieuwste serie van Haceka. Door het witte porselein en de ronde vormen van vroeger krijgen de accessoires volop ‘allure’. De lijn past dan ook uitstekend in de trend rond ‘new classic’.

De toiletborstel kost € 29.50.

Meer lezen over
'Accessoireserie Allure '?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.