Ligbaden Sense

Sense ligbaden van Novellini.

Sense ligbaden van Novellini

Novellini geeft met de ligbaden uit de serie Sense haar visitekaartje af op het gebied van Italiaans design en comfort. Met Sense biedt Novellini u een zeer uitgebreide keuze qua modellen, waarbij telkens aandacht voor uw comfort en wensen voorop staat. Zo kunt u naast een bad in de traditionele rechthoekige vorm bijvoorbeeld kiezen voor een chaise longue uitvoering. Hierbij zorgt de ondersteuning van de knieën ervoor dat het lichaam in een natuurlijke, ontspannen houding volledig tot ontspanning komt. Of wat te denken van de Sense Dual, een tweepersoonsbad, waarin u samen heerlijk kunt genieten en tot rust kunt komen. 

Aan zelfs de kleinste details is gedacht, zoals een ingebouwde radio met luidsprekers en Bluetooth zodat u uw favoriete muziek kunt luisteren, een afstandbediening met touch screen en LED-verlichting waarmee zelfs de kleur van het licht op uw voorkeur kan worden afgestemd.

Sense baden bieden veel keuzemogelijkheden: u heeft keuze om de buitenkant van het bad af te werken, of u het bad het vrijstaand of juist tegen een muur wil plaatsen en u kunt kiezen uit diverse massagemogelijkheden. Dit is nog maar een kleine greep uit het enorme aantal mogelijkheden om het ligbad volledig aan uw wensen aan te passen. Immers, zoals u van Novellini mag verwachten zijn de mogelijkheden eindeloos. Sense prikkelt al uw zintuigen en is een lust voor het oog.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over de Sense ligbaden.
Volg de Novellini Facebookpagina voor dagelijkse badkamerinspiratie.