by COCOON

Partner

byCOCOON Bad SALINAS

Ruim vrijstaand bad SALINAS van Solid Surface materiaal, verkrijgbaar in 6 kleuren.

SALINAS vrijstaand bad

Afmeting: 178 x 102 x 55 cm.

Ruim vrijstaand bad gemaakt in onze werkplaats in Nederland van Solid Surface materiaal (Corian /Hi Macs).

Dit juweel voor in de badkamer biedt genoeg ruimte voor 2 personen. De rand van het bad is slechts 15mm dik wat ervoor zorgt dat dit ruime bad zeer elegant en tijdloos oogt.

Beschikbaar in 6 kleuren en 3 verschillende opties voor de afvoer. Zo kan het bad zelfs met de I-Phone op afstand bediend worden en het met water gevuld worden via de stop aan de onderkant.

 

Corian, Solid Surface, LG

Het eerste gegoten Solid surface bad dat is geproduceerd in NEDERLAND! Hiermee garanderen we top-kwaliteit en snelle levertijden in tegenstelling tot de vele baden die tegenwoordig in omloop zijn uit China die verkleuren en breken bij temperatuurschommelingen. Het bad is extreem verfijnd met een wand-dikte van 15 mm.

Solid Surface betekent letterlijk : duurzaam oppervlaktemateriaal. Het is een product op basis van een acryl-mineraalgrondstof, hoofdzakelijk bestaande uit aluminiumhydroxide (natuurmineraal dat bij bauxiet-winning vrijkomt) en polymethylmethacrylaat (ook kortweg aangeduid als PMMA of acryl), waarbij de voordelen van beiden zich verbinden tot een buitengewoon aantrekkelijk materiaal.

Na uitharding is dit materiaal bijzonder geschikt voor toepassingen in keuken en badkamer. Zo is solid surface onderhoudsvriendelijk, kras- en vlekbestendig en bovendien hygiënisch, milieuvriendelijk en biologisch verantwoord.

Het materiaal wordt door verschillende fabrikanten op de markt gebracht waaronder: Dupont™Corian®, Plexicor®, LG HI-MACS®, Avonite®, Formica®, Samsung Staron®, Wilsonart®. De baden op onze website van dit materiaal zijn dus qua eigenschappen hetzelfde als het welbekende Corian, maar kunnen dus van een andere leverancier zijn. Bad Salinas is zo ontworpen dat er voldoende ruimte onder het bad zelf zit om deze aan te sluiten . U hoeft dus niet de grond in om deze te installeren.

Het bad is op diverse manieren te bestellen:
1. met speciaal geïntegreerd bad-vul-systeem waardoor het water via de drain omhoog komt. Dit is te bedienen met 2 digitale knoppen uitgevoerd in hetzelfde solid surface materiaal die in de wand word gemonteerd. Hierin zijn 3 verschillende programma's ingesteld kunnen worden voor 3 verschillende gebruikers. Temperatuur en badwater-hoogte kunnen zo per persoon worden ingesteld. Er zit een beveiliging ingebouwd tegen overlopen.
2. met intelligent drain-systeem met overloop-beveiliging. Het bad heeft geen overloop, maar dit systeem registreert of het water te hoog komt en zet de drain zelf open indien de druk te hoog wordt.
3. zonder extra opties, maar met rvs click-clack plug en zonder overloop.

MEER VAN DIT BEDRIJF