Partner

Sealskin BV

Sealskin in Waalwijk is een bedrijf van rijke tradities, dat in 2004 haar 250-jarig jubileum vierde. Het was namelijk in 1754 dat de grondlegger van de huidige organisatie, Gerrit van Loon, zijn bedrijf startte in Waalwijk. Destijds begonnen als leerhandel en toeleverancier van producten aan de (inter-)nationale schoenindustrie, breidde de onderneming haar activiteiten en assortiment door de eeuwen heen steeds verder uit.

Het leer verdween en maakte plaats voor kunststof, textiel, aluminium, glas en andere materialen. De schoenindustrie werd verruild voor de sanitair branche. Zo ontstond langzaam maar zeker het bedrijf van nu: Sealskin, producent en leverancier van sanitairproducten en badkamerdecoratie. Sinds 1986 is Sealskin onderdeel van de Coram Group.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht sealskin.nl

Note Square & Oval bad

De Note baden kennen een eigenzinnige vormgeving en bieden enorm comfort. Note is beschikbaar als ovaal en als rechthoek, maar dan licht gewelfd, zodat de binnenmaat lekker ruim blijft. Note geeft uw badkamer stijl!

Productinformatie

Note Square en Note Oval
Vrijstaande baden voor iedere badkamer

Iedere eigentijdse badkamer heeft een eye catcher nodig. Een element dat de aandacht pakt en de sfeer bepaalt. Dat kan met de vrijstaande baden in de Note serie. Deze stijlvolle baden zijn iconisch! De Note baden kennen een eigenzinnige vormgeving en bieden enorm comfort. Note is beschikbaar als ovaal en als rechthoek, maar dan licht gewelfd, zodat de binnenmaat lekker ruim blijft. Note geeft uw badkamer stijl!

De Note baden van Sealskin combineren stijl en comfort als geen ander bad. Van de stijl geniet u iedere keer als u uw badkamer in stapt. Met haar fraaie lijnen, zonder onnodige poespas, waarbij het lijkt alsof het bad uit één stuk is opgebouwd is Note met recht een sfeerbepaler. Maar nog veel belangrijker is het ultieme genieten als u in Note gaat badderen. De baden zijn heerlijk breed (800mm) en door de minimale wanddikte merkt u dat vooral aan de binnenzijde; u zult versteld staan hoe comfortabel Note ligt.

Omdat Note geen zichtbare scheiding tussen bad en ombouw kent, kan zich hier ook geen vuil ophopen. Het bad blijft langer schoon en is eenvoudiger schoon te houden. Note baden zijn compleet met afvoer en hebben een overloop; en dat voelt wel zo veilig. De baden worden geleverd inclusief verstelbare poten voor een eenvoudige plaatsing. Onder het bad is voldoende ruimte gereserveerd voor het bevestigen van de afvoer, zonder dat u een uitsparing in uw badkamervloer moet maken.

Meer informatie? www.sealskin.nl

Specificaties

173 x 80 x 60, wit, acryl.
Inhoud 180 liter.
Diepte 43 cm.
Bodem 117 x 51 cm.

Verkrijgbaar in wit.

Brochure:

Meer lezen over
'Note Square & Oval bad'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.