Always a good start with?My Art; comfort met ontelbare combinatiemogelijkheden


Met My Art heeft Villeroy & Boch een badenserie die op eigen wijze voldoet aan de wensen van de consument. Gemaakt van hoogwaardig Quaryl, waarborgt My Art optimaal badcomfort door zijn ergonomisch goed gevormde binnenzijde.

Met My Art heeft Villeroy & Boch een badenserie die op eigen wijze voldoet aan de wensen van de consument. Gemaakt van hoogwaardig Quaryl, waarborgt My Art optimaal badcomfort door zijn ergonomisch goed gevormde binnenzijde. www.sanitaerwirtschaft.de

In combinatie met de speciaal ontwikkelde United badpanelen wordt ingespeeld op woontrends.

My Art Emotion

Opvallend aan My Art Emotion zijn de mogelijkheden voor het afwerken van de badrand. Naast de standaard uitvoering is My Art ook uit te voeren met een badrand in hoogwaardig zwart composiet of modern glas. De exclusieve materiaalcombinaties verfraaien het complete badontwerp.

United badpanelen

United badpanelen toveren het bad om tot een waar meubelstuk. Ze passen perfect bij My Art en My Art Emotion, maar ook bij een groot aantal andere Quaryl baden van Villeroy & Boch.
De verlichting, gecombineerd met My Art Emotion met glas of zwart composietmateriaal, is een exclusieve extra die het ontwerp benadrukt. Hierdoor verandert uw badsessie in een intense ervaring voor de zintuigen. United is gemakkelijk te installeren en eenvoudig in onderhoud.

Meer informatie: www.villeroy-boch.com.

AANBEVOLEN

Ligbaden Divina

Ontspannen en genieten in het stijlvolle ligbad Divina van Novellini.

Vrijstaande badkraan

Vrijstaande monoknop badmengkraan met handdouche, totale hoogte 1080 mm.

Met Bette meer bling bling in bad 

Midnight is de nieuwe glinsterende kleur van Bette en van toepassing bij diverse...

Laat de dag van je afglijden met een heerlijk bad

Het nemen van een lekker bad heeft voor iedereen een andere reden. Toch staan on...

Advertentie