Ligbad Calos

Ligbad Calos van Novellini kenmerkt zich door strakke, rechte lijnen. Het bad is leverbaar in een groot aantal lengte- en breedtematen en met hydromassage.

Ligbad Calos

Het design van ligbad Calos kenmerkt zich door de strakke, rechte lijnen. Dit moderne design is door Novellini tot in de kleinste details doorgevoerd en ziet u onder andere terug in de vormgeving van de hoofdsteun en de platte kraan op de badrand. Calos is leverbaar in verschillende lengte- en breedtematen. Hierdoor is Calos ook zeer geschikt voor de kleinere badkamer, zonder dat u daarbij concessies hoeft te doen aan mogelijke wellness-faciliteiten.

Hydromassage

Calos biedt verschillende mogelijkheden voor hydromassage. Tijdens een hydromassage worden de therapeutische voordelen van warm water met een massage gecombineerd. Hydromassage kan kalmerend werken en zorgt voor een vermindering van (chronische) pijn. Sporters die regelmatig spierpijn hebben kunnen bijvoorbeeld tijdens een hydromassage heerlijk ontspannen terwijl de ledematen worden gemasseerd.

In de meest eenvoudige uitvoering is Calos voorzien van zes whirlpool jets, die zijn gemonteerd in de zijwanden van het bad. Deze jets zorgen ervoor dat het water wordt opgezogen en vervolgens weer met grote kracht het ligbad wordt ingeblazen. Deze straal van lucht en water stimuleert de bloedsomloop en masseert het lichaam.

Kiest u voor de hydroplus uitvoering, dan is Calos uitgevoerd met zes whirlpool jets in de zijwand en twaalf airpool jets in de bodem van het bad. De stralen van de airpool zijn in vergelijking met die van de whirlpool iets minder krachtig. De bubbels van de airpool werken ontspannend en verzachtend.

Meer informatie

Bezoek de Novellini website voor meer informatie over het Calos bad.
Volg de Novellini Facebook pagina voor dagelijkse badkamer inspiratie.