JEE-O baden

JEE-O onderscheidt zich in een minimalistisch design en organische vormen. Jee-O wordt gekenmerkt als nostalgisch, krasvast en duurt een mensenleven.

Productomschrijving

JEE-O concept store

Dé badkamerspecialist op maat.

Alle topmerken onder één dak!

 

Stone company staat al 18 jaar garant voor solide service en de beste kwaliteit voor uw badkamer. Ons doel is om samen met u uw droomwensen te realiseren. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de kneepjes van het vak en kunnen wij iets bieden wat zelden voorkomt in deze tijd: service op maat!

Stone Company is sinds 1997 gevestigd in Rotterdam. Vanuit het Kitsch&Kunst-gebouw aan de Rotte, ontwerpen en realiseren wij in een sfeervolle ambiance uw woonwensen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie benaderen wij de ruimtes op een verrassende manier en combineren deze met comfort en luxe.

Wat bieden wij?

- Project-inrichting op maat

- Verwerken, arbeid en installatie van geleverde materialen

- Begeleiden van projecten: van ontwerp tot oplevering

Daarnaast hebben wij ook een webshop www.baden-in-luxe.nl waar u naast producten kopen, ook kunt kijken naar een aantal projecten die wij al gerealiseerd hebben!

Tevens hebben wij tot 1 december 10% KORTING op ons gehele assortiment i.v.m. ons 18 jarig bestaan!

Wij zijn concept store van JEE-O en dealer van Jacuzzi, Gessi, Flaminia, Cea, Sunshower, NIC design, Instamat, Mina, Bisazza, Piet Boon, Frost, Vola, VIPP, Dauby, Aquasound, Carte Colori, Teak & Living, GLASS, Eva Solo, Imperial, Tece, Oprey, Signorini, Intercodam en nog vele anderen!

Kom gerust eens langs in ons experience center of bezoek eens onze webshop. Voor vragen kunt altijd contact met ons opnemen!

Daag ons uit!

Profielfoto van Stone Company BV
Stone Company BV
Bergse Rechter Rottekade 1, 3051 AB Rotterdam