Partner

Baden Baden Interior

ONZE FILOSOFIE

     

Wij benaderen ruimtes op een geheel eigen manier en leveren maatwerk. Spannende contrasten en onverwachte combinaties zorgen voor een speels en levendig effect. Onze kernwaarden zijn tijdloosheid, symmetrie, comfort en ingetogen luxe.

Samen met u creëren wij verrassende en unieke interieurs die naadloos aansluiten bij uw persoonlijkheid en aan al uw wensen voldoen. Dit gevoel vind u ook terug in onze zakelijke- en horecaprojecten.ONZE MISSIE

     

Ons enthousiaste team deelt een passie voor het interieur en streeft ernaar om klanten blij te maken. Wij willen u steeds weer inspireren en verrassen. Dat doen wij door goed te luisteren en door samen uw droom te vertalen in een tijdloos

bijzonder interieur dat past bij het huis en uw eigen persoonlijkheid. Wij werken en denken vanuit een door u vastgesteld budget. Bij realisatie van uw project, doen wij ons uiterste best om alles zo soepel mogelijk voor u te laten verlopen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht badenbaden.nl

Van het finse materiaal Durat levert Baden Baden interior baden, wasbakken, douchebakken, keukenbladen en plaatmateriaal. Maatwerk is mogelijk, behalve baden.

De producten zijn strak vormgegeven en door het licht gemêleerde materiaal heeft het een zachte, matte uitstraling. Het voelt ‘warm’ aan en is gemakkelijk te verwerken. Dagelijks onderhoud is eenvoudig en er is in geval van beschadiging een reparatiekit. Er is keuze uit vele kleuren.

Meer lezen over
'Durat'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.