Bette GmbH & Co. KG

Partner

BETTELUX SHAPE badkamerconcept

Badkamerconcept van Tesseraux + Partner: Een nieuwe generatie vrijstaande baden en wastafels - op frame. Vervaardigd uit staal/email.

Minimalistische vormgeving

De vormgeving van de elementen uit geëmailleerd titaanstaal zijn zodanig vormgegeven dat het ondersteunende frame tot een minimum is beperkt - een kubistisch frame waarin het bad en de wastafel zijn ingelegd. De verschillende objecten zijn voorzien van intelligente details. Een designelement met kwaliteit tot in het kleinste detail: de precieze haakse hoeken en de dunne randen van het bad en de wastafel gecombineerd met het ranke frame. Een innovatieve technisch hoogstaande onzichtbare overloop in het bad zorgt voor zorgenloos baden.

Kleurenspel

Het frame kan afgestemd worden op het bad of wastafel door deze in wit of zwart te kiezen. Door zowel bad als frame beiden in wit of zwart te kiezen onstaat rust in de inrichting. Maar ook het kiezen van beide kleuren juist als contrast, een wit bad met zwart frame of andersom, zorgt juist voor contrast in de badkamer.

De overige framekleuren Taupe, Sky, Rosé en Mint kunnen ook juist een spannend accent geven aan de inrichting. In combinatie met de eiken houtkleuren Cremè, Natuur en Mocca van de meubelen ontstaat een harmonieus geheel.

Accessoires

  In het bijzonder is de charme van de Bettelux Shape collectie dat het een geheel vormt met de accessoires. Het consistente ontwerp verleent niet alleen een esthetisch geheel maar ook waarde aan de badkamer. Spiegel met bergruimte, planchets en een kruk complementeren het geheel. De hoge spiegel verbergt een ruimte waar kleding of handdoekhoeken gemakkelijk uit het zicht gehangen kunnen worden. De planchet zijn net als het bad en de wastafel vervaardigd uit het ranke frame. Naar wens kan een houten inleg gekozen worden om zo de gehele houder of een deel ervan om te toveren naar een praktisch planchet.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Douchebak BETTEfloor

Douchevloer van staal/emaille in bijpaasende kleur van uw tegelvloer!

BETTESELECT baden en douchen

Bette introduceert BETTESELECT een comfortabel en functioneel bad gesc...

BETTELUX inbouwbad

Van inbouwbad naar vrijstaand badobject. BetteLux wordt uitgebreid met...