Partner

ACO BV

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van civiele techniek, bouwtechniek en installatietechniek. In Nederland biedt ACO, leverancier van o.a. de merken ACO Drain® en ACO Passavant hoogwaardige producten en een goede service.

Bedrijfsoverzicht aco.nl

ShowerDrain Walk-in

Uitglijden in de badkamer: één van de meest voorkomende ongelukken in huis! Het gebruik van een badkamermat is niet de oplossing. Als deze nat is, wordt het oncomfortabel om op te staan. ACO introduceert een nieuwe oplossing, de ACO ShowerDrain Walk-in.

Voordelen ACO Showerdrain

- Voorkomt natte en gladde badkamervloer;
- Geen obstakels op de badkamervloer zoals handdoeken of afdruiprekken;
- Gelaste rvs bak, geen risico op lekkages;
- Volledig elektrolytisch gepolijste bak;
- Afvoer ideaal t.b.v. schoonmaken.

ShowerDrain Walk-in

Wanneer u na het douchen de doucheruimte verlaat om u af te drogen, vormt zich een spoor van waterdruppels op de badkamervloer. Dit levert onveilige situaties op, met het risico op glijpartijen in de badkamer.

De ACO ShowerDrain Walk-in bestaat uit twee onderdelen; een rvs-bak en een houten rooster. Deze wordt in de badkamervloer ingebouwd, met daarin voor veiligheid, comfort en esthetica een geschuurd houten rooster. Na het douchen kan op dit rooster worden afgedroogd, waarbij het lekwater wordt opgevangen door de Walk-in.

Optioneel kan de Walk-in worden voorzien van een afvoerput, maar over het algemeen is de verdamping voldoende om het lekwater dat de Walk-in opvangt, af te voeren.

Meer lezen over
'ShowerDrain Walk-in'?

meer van deze professional

Minimalistische afvoer

Strakke lijnen vormen de basis voor een minimalistische...

ACO ShowerStep Colours

Naast de zwarte ShowerDrain Colours heeft ACO nu ook ee...

ACO schoonloper

Altijd een nette entree, het perfecte alternatief voor ...

Toon alle 11 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.