Sealskin Rock douchegoot

Dat de Sealskin Rock de ideale afvoer voor je douchewater is, dankt deze douchegoot in de eerste plaats aan zijn uitstraling.

Sealskin Rock douchegoten

Drempelloos douchen is de trend. Met een fraaie vlakke douchevloer in je douchecabine of een inloopdouche waarin de tegelvloer van je badkamer gewoon doorloopt. Je realiseert het met de Rock douchegoot van Sealskin, je specialist in baden en douchen. De mooiste waterafvoer met de kwaliteit en betrouwbaarheid die je van Sealskin gewend bent. Met een brede keuze aan design roosters en maximaal installatie- en schoonmaakgemak.

Ideale afvoer

Dat Rock de ideale afvoer voor je douchewater is, dankt deze douchegoot in de eerste plaats aan zijn uitstraling. Voorzien van een van de 4 verschillende roosters in – naar keuze – gepolijst of geborsteld roestvrij staal is de Rock douchegoot een verfraaiing voor iedere badkamer. Extreem minimalistisch wordt het resultaat als je kiest voor het betegelbare rooster. Dit kan – dankzij het geïntegreerde bezandingsoppervlak – eenvoudig betegeld worden met dezelfde tegel als jouw badkamervloer. Het water lijkt dan door de voegen van de tegels weg te lopen.

Degelijkheid en betrouwbaarheid hebben voorop gestaan bij de ontwikkeling van de Rock douchegoot. Zonder compromis heb je de best mogelijke waterafvoer voor je betegelde douchevloer. Met een afvoercapaciteit tot maar liefst 60 L/min. zodat zelfs bij toepassing van een grote regendouche het water zonder enig probleem wordt afgevoerd. De inbouwhoogte is zo beperkt mogelijk gehouden. Zo bedraagt de inbouwhoogte van de EN-12353 genormeerde Rock 50 douchegoot niet meer dan 110 mm en die van de Rock 30 douchegoot zelfs slechts 80 mm!

Sealskin Rock douchegoten

De Rock douchegoten van Sealskin zijn perfect voorbereid om de installatie vlot, probleemloos en gegarandeerd waterdicht te laten verlopen zonder dat er tijdens de installatie vuil in de douchegoot terecht kan komen. Dus uitgevoerd in oerdegelijk roestvrij staal, standaard voorzien van een metalen flens voor een perfecte aansluiting met de tegels en compleet geleverd met installatiematerialen, waterbestendige afdichttape, aardklem, beschermingsfolie en beschermingsschuim.

En om daarbij ook het gebruiks- en schoonmaakgemak zo groot mogelijk te houden, is je Rock douchegoot voorzien van een dubbel haarrooster en eenvoudig in twee delen uit te nemen waterslot. Dit stelt je in staat om vuil in de afvoer eenvoudig te verwijderen en opstoppingen te voorkomen. Neem daarbij nog de garantietermijn van maar liefst 25 jaar (!) en je weet dat je over een oplossing beschikt die je gegarandeerde zekerheid biedt voor jaren!

Meer van Sealskin Bekijk alle