Partner

Van den Berg afvoerputten bv

Van den Berg afvoerputten is een totaalleverancier die van alle markten thuis is! Van den Berg afvoerputten BV is een veelzijdig bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in afvoeren en een uitgebreide keuze aan mogelijkheden voor waterafvoer. De enorme variatie in doucheputten, tegelputten en douchegoten in alle denkbare varianten zijn toonaangevend. Universele, industriële afvoerputten en goten voor alle denkbare situaties maken het programma compleet.

MEER TONEN

De vernieuwde serie roestvrijstalen doucheputten zijn nu uitgerust met de innovatieve, uitneembare watervrije reukslotadapter (RSA).

Productomschrijving

Dit nieuwe reukslot opent zich zodra er water in komt en sluit zichzelf zodra de watertoevoer stopt en er dus geen rioollucht vrij komt. Het zelfsluitende membraam zorgt tevens voor de beluchting van de afvoerbuis waardoor er een capaciteitstoename ontstaat van ca. 30% t.o.v. de oude technieken. Ook kan er door de vorm van het membraam geen afvalwater terugstromen en kunnen er bij weinig of geen gebruik van de afvoer geen reukproblemen ontstaan in de doucheruimte.

De hoogglans gepolijste doucheputten hebben standaard een rooster met druppel-vormige perforatie, maar er zijn ook speciale (design)roosters mogelijk.
Leverbaar in de afmetingen 100x100 mm, 150x150 mm en vanaf april ook in 200x200 mm.

Voor meer informatie: www.vandenbergafvoerputten.nl.

Meer lezen over
'Doucheput'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.