AquaClean douchewc

In Nederland zijn de badkamers vaak beperkt qua ruimte. Bij het creëren van een thuisspa is het daardoor belangrijk rekening te houden met het combineren van functies in de badkamer, zoals de Geberit AquaClean douchewc; de toilet waarmee het onderlichaam zacht met warm water wordt gereinigd. Een product dat het welbevinden bevorderd en optimaal comfort biedt in thuisspa's.

Onthaasting en ontspanning

De badkamer staat symbool voor rust, onthaasting, schoonheid en ontspanning. De badkamer ombouwen tot een eigen minispa is een trend van dit moment. Mede omdat we in korte tijd willen onthaasten, we meer aandacht hebben voor het omgaan met stress en er een groeiende bewustwording is voor het belang van gezond leven en een optimale conditie. Rust in combinatie met water is populair.

De consument wordt bewuster van een goede verzorging van lichaam en geest. In crisistijd en bij een stressvol bestaan hebben mensen nog meer behoefte aan ontspanning. Een gezond lichaam hangt samen met een gevoel van fit en gelukkig zijn. De consument wil ook steeds meer zijn gezondheid zelf in de hand houden en koopt producten die hem of haar daarbij helpen.

Rust in combinatie met water
Water geeft rust, ontspant, zorgt dat we lekker in ons vel zitten en ons fris en schoon voelen. In een thuisspa vormt water de basis waarmee elke dag, op elk gewenst moment ontspannen kan worden. Ideaal voor snelle onthaasting. Hygiëne is een belangrijke factor in ons welbevinden - we willen ons graag schoon en fris voelen - en ontstaat door reiniging met water. Zowel bij het wassen van onze handen als bij het douchen. Maar ook op het toilet is het mogelijk te reinigen met water zonder daarbij gebruik te moeten maken van andere producten zoals een bidet of vochtige toiletdoekjes. Geberit biedt met de AquaClean douchewc een passend product voor een trendy mini spa in huis.

Voordelen Aquaclean

- Ultramodern toilet met geavancerde technologie
Geberit AquaClean is een toilet die terugkeert naar het gebruik van water voor reiniging, de oorspronkelijke bron van frisheid en hygiëne. Een instelbare waterstraal reinigt uw onderlichaam zacht en weldadig. Het is gebruiksvriendelijk en effectief.

- Verbetert uw gezondheid en welzijn
Afhankelijk van het model is de douchefunctie voorzien van extra eigenschappen, zoals een oscillerende douchearm, de ladydouche voor de intieme hygiëne van de vrouw, een pulserende massagedouche, warme luchtföhn, afstandsbediening of geheugenfunctie.

- Hoogwaardige materialen en bedieningsgemak
Geberit AquaClean combineert een geraffineerd ontwerp met comfort en functionaliteit. De AquaClean is verkrijgbaar als toiletzitting of compleet toiletsysteem, afhankelijk van de behoefte en woonsituatie van de klant. Op alle modellen zijn dezelfde kwaliteits- en comfortnormen van toepassing. Het enige verschil is gelegen in het uitrustingsniveau, dat varieert van basic tot luxueus.

- Verbluffende vormgeving voor elk toilet of badkamer
Geberit stelt ook hoge eisen aan het uiterlijk van de producten. De toiletzittingen zijn gemakkelijk te installeren en passen vrijwel op alle standaard keramiekmodellen. De elegante vormgeving van de complete Geberit AquaClean toiletsystemen, verkrijgbaar als wand- of vloerstaand closet, verrijkt elk toilet of badkamer.

Douchewc

Een douchewc combineert luxe, comfort en hygiëne en is daarmee uitermate geschikt voor thuisspa's. De Geberit AquaClean douchewc's hebben een ingebouwd wellness programma waarmee het onderlichaam zacht en weldadig door een warme waterstraal wordt gereinigd. Afhankelijk van het model vullen extra eigenschappen de douchefunctie aan, zoals de ladydouche voor de intieme hygiëne van de vrouw, een pulserende massagedouche, een föhn, een afstandsbediening en geheugenfunctie. Een eigen minispa in huis ligt hiermee binnen handbereik.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website.