array(1) { ["path"]=> string(86) "www.aco-showerdrain.nl/Producten/Douchegoten/ShowerDrain-S-line/ShowerDrain-S-line.php" }
Partner

ACO BV

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van civiele techniek, bouwtechniek en installatietechniek. In Nederland biedt ACO, leverancier van o.a. de merken ACO Drain® en ACO Passavant hoogwaardige producten en een goede service.

Bedrijfsoverzicht ACO BV

ACO ShowerDrain S-line

De ACO ShowerDrain S-line combineert design met functionaliteit. ShowerDrain S-line heeft een grote waterafvoercapaciteit met een elegante vormgeving.

ShowerDrain S-line

Badkamers worden steeds verfijnder, minimalisme is daarbij de trend. De ACO ShowerDrain S-line sluit hier perfect bij aan. Klein, vrijwel onzichtbaar en toch met een grote afvoercapaciteit. 

Specificaties

De ShowerDrain S-line sleufgoot is een technisch perfecte en visueel elegante oplossing. Er is keuze uit twee design rvs-afdekkingen met een breedte van twee centimeter. De ACO ShowerDrain S-line is leverbaar in de standaardmaten 600, 700, 900, 1000, 1200 en 1500 mm. De inbouwhoogte van 64 of 80 mm biedt de mogelijkheid deze sleufgoot in te bouwen in elke badkamer, zowel in renovatie- als nieuwbouwwoningen.

Maximale afvoercapaciteit

De smalle sleufgoot heeft een indrukwekkend hoge afvoercapaciteit van maar liefst 0,8l/s bij een opstuwing van 20 mm en 0,5 l/s bij 0 mm opstuwing!

Meer lezen over
'ACO ShowerDrain S-line'?

meer van deze professional

De ACO Showerdrain E

De ACO Showerdrain is een volledig gelaste RVS goot, wa...

Afwatering EasyGarden

U wilt zorgeloos genieten van uw tuin, pootjebaden op h...

ACO schoonloper

Altijd een nette entree, het perfecte alternatief voor ...

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.