Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 265 jaar en is uitgegroeid tot een Europees lifestyle-merk en kenmerkt zich door innovatiedrang, creativiteit en duurzaam beleid.

De Vivia collectie

De nieuwe Vivia collectie van Villeroy & Boch is uitgerust met diverse slimme extra's gericht op extra comfort en welzijn.

Vivia: nét dat beetje extra

Om optimaal te kunnen genieten van een badkamer die helemaal bij u past, wordt de hedendaagse badkamer steeds slimmer en multifunctioneler vormgegeven. De tijd dat we de keuze hadden uit één standaard meubelserie ligt ver achter ons. Zoveel mensen, zoveel wensen: het badkamermeubilair van nu dient zoveel mogelijk aan te sluiten bij uw persoonlijke behoeften. De nieuwe Vivia collectie van Villeroy & Boch staat voor een tijdloos en bijzonder stijlvol ontwerp met diverse slimme extra's gericht op comfort en welzijn. Elegant ontwerp gaat hierbij hand in hand met functionele details, voor nét dat beetje extra. Het maakt Vivia een geschikte badkamercollectie voor alle leeftijdsfasen. Zo biedt Vivia comfortabele oplossingen voor als u niet lang wilt of kunt staan in de badkamer. De collectie kenmerkt zich verder door de diverse ruimtebesparende oplossingen, opbergruimte en handige extra’s. De wastafelconsole is bijvoorbeeld voorzien van een handige push-to-open technologie waaraan zittend plaatsgenomen kan worden. Ook is er een verrijdbare opbergkast die eveneens als kruk dient.

Bekijk de gehele collectie hier

meer van deze professional

Whirlpool 2.0

Creëer je eigen wellness-momenten met deze hoogwaardig...

DirectFlush

Ultieme hygiëne met DirectFlush van Villeroy & Boch.

Black & White Villeroy & Boch

De Black & White spa van Villeroy & Boch heeft een bedi...

Toon alle 56 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.