De badkamertrends van 2020

Het jaar zit er alweer op en dat betekent dat er al veel wordt gespeculeerd over de nieuwe interieurtrends. Ieder jaar zijn er trends die blijven en die gaa

De badkamertrends van 2020

Het jaar zit er alweer op en dat betekent dat er al veel wordt gespeculeerd over de nieuwe interieurtrends. Ieder jaar zijn er trends die blijven en die gaan. Wat zijn de badkamertrends van 2020? De badkamer is een plek waar je tot rust komt en kunt ontspannen. Wat is hip in de badkamer in 2020? De experts van Mastello vertellen je het in deze blog.

Duurzaam en multifunctioneel

Nederland wordt ieder jaar voller en vooral in de grote steden groeit de bevolking. Dit betekent dat veel mensen op weinig ruimte wonen, wat er vaak voor zorgt dat je slim moet inrichten. Ook de badkamers worden steeds kleiner en daarom worden veel badkamers zo multifunctioneel mogelijk ingericht. Er wordt gekozen voor rustige, neutrale kleuren en de minimalistische interieurstijl past hier perfect bij. Hierbij is de hele badkamer rustig en wordt er gekozen voor een opvallend item, zoals een sfeervolle plant of zwarte douchekop.

Instagram proof interieur

Afgelopen jaar zaten we met z’n allen meer op social media dan ooit tevoren en ook in 2020 zal het gebruik van Instagram, Facebook en Pinterest stijgen. Dit zien we ook terug in onze badkamers. Wij showen onze interieurs namelijk graag online. Daarom is een Instagram proof interieur steeds populairder. Wil jij ook opvallen? Zorg er dan voor dat je interieur persoonlijk is en laat zien wie je echt bent. Identiteit is steeds belangrijker.

Goud en koper

2020 is het jaar waar de kleuren goud en koper weer terugkomen. De rose kranen, koperen kranen en badkameraccessoires in deze kleuren zijn dan ook erg in trek. Ze vallen op in een minimalistische badkamer, maar passen ook goed bij badkamer met sfeervolle kleuren. Zo combineer je het perfect met de kleur poederroze, maar ook met rijke tinten als okergeel, donkerblauw of donkergroen.

Deze trends zorgen voor een mooi geheel in je badkamer in 2020!