BETTEONE design badkamer

BETTEONE is de eerste serie van Bette, waarbij de specialist in badkamerobjecten het bad, douchebak en de wastafel op elkaar heeft afgestemd qua design.

Meer afmetingen in douchezone

Bij douchebakken staat het merk Bette vooral voor veel verschillende afmetingen. Deze filosofie wordt nu ook bij BETTEONE doorgetrokken. Met vier extra afmetingen biedt het assortiment nu nog meer vrijheid in de vormgeving van de douchezone. Dankzij het voorgemonteerde en met de douchebak vast verbonden draagframe wordt de installatie vergemakkelijkt. Bovendien biedt dit nieuwe inbouwmogelijkheden. Zo kan de douchebak direct op de dekvloer of de tegelvloer met een butyl-lijm worden verlijmd. Ook op vloerniveau gemonteerd zet de douchebak nieuwe accenten in de badkamerarchitectuur.

Bad, douche en wastafel van de badkamercollectie BETTEONE, gemaakt van edel titaanstaal/emaille, overtuigen door de heldere en markante vormentaal en zijn tevens erg gemakkelijk te onderhouden. Het extreem robuuste oppervlak van de exclusieve BETTEGLAZUUR® ingebrand bij 850 graden is zelfs harder dan glas of graniet, en kan eenvoudig met een vochtige doek worden schoongemaakt.