www.AmusingWalls.be

Grote collectie van retro, vintage, landelijk, kinderkamer en rockabilly behang. Het behang kan gemaakt worden op maat van uw muur. Gedrukt op vliesbehang.

Retro, vintage en landelijk design - Retro kinderkamerbehang - Rockabilly en pinup behang, ...

Wij drukken op een klasse A dubbellaags vliesbehang (Non Woven). Zeer stevig, gemakkelijk te behangen, afwasbaar, biologisch afbreekbaar en lichtecht.

Alle partoontjes komen in verschillende maten en kleuren! U kan ook een eigen kleurencombinatie doorgeven!

Bij ons kan u de exacte maten van uw muur bestellen, het behang wordt precies op de maat van uw muur gemaakt. Zo heeft u geen extra m² nodig en is er geen afval.

3 verschillende keuzes van baanbreedte:
Banen van 46.5cm breed. (standaard baanbreedte)
Banen van 75 of 150cm breed. (exclusieve baanbreedte)

Productie: Elke donderdag drukken we alle betaalde bestellingen en vrijdag worden deze al verstuurd.

 Vind ons leuk op facebook!

INFO

Productiedatum: We drukken normaal elke week op donderdag, bij feestdagen en/of verlof kan dit afwijken. De levertijd bedraagt maximum 5 werkdagen na productie. Wij drukken enkel bij vooruitbetaling, dus als u mee wil met de productie op donderdag dan moet uw bestelling voldaan zijn vóór donderdag.

Kwaliteit: - Zeer stevig - Gemakkelijk te behangen - Afwasbaar - Biologisch afbreekbaar - Na jaren gemakkelijk te verwijderen - Lichtecht - Stotend behangen (niet overlappend) - De lijm moet aangebracht worden op de muur (dus minder plak en knoeiwerk) Uw foto of ontwerp wordt digitaal gedrukt op klasse A dubbellaags vliesbehang (Non woven). Het is aanmerkelijk sterker dan normaal behangpapier, bevat geen milieu- en gezondheidsbelastende substanties en is biologisch afbreekbaar. Het matteriaal is licht afwasbaar, na jaren weer gemakkelijk te verwijderen (vochtig maken en gewoon lostrekken van de muur). Het is uitermate geschikt voor het bedrukken van foto's en is zeer lichtecht.

Verwerking: Het verwerken van vliesbehang gaat zeer vlot en gemakkelijk. Niet het behang, maar de muur moet voorzien worden van de lijm. Dus geen geklieder met een behangtafel. De lijm dient op een breedte van iets meer dan een baan op de muur aangebracht te worden, de eerste baan hierop loodrecht aanbrengen. Met een gummiroller, spatel of doek drukt u de baan goed aan en veegt u de luchtbellen weg. Hetzelfde doet u zo met de 2de baan die u al stotend tegen de eerste baan aanbrengt. De banen hebben geen overlapping dus passen mooi langs elkaar. Eventuele kleine lijmresten kan u achteraf met een vochtige doek verwijderen. De ondergrond moet effe wit zijn, reliëf kan het behang beschadigen en een kleurverschil op de ondergrond kan effect hebben op de kleuren van het behang.

 

www.AmusingWalls.be

Info@AmusingWalls.be

+32 (0)495 90 36 55