Wandelen met de buggy

Heerlijk wandelen met een buggy. Dat wil je met je kleintje als het lekker weer is. Een buggy is handig en overal mee naar toe te nemen.

Een buggy is inklapbaar

De zon schijnt, de temperatuur is aangenaam en jij hebt zin om er met je kind op uit te trekken. Je kind is nog niet in staat om zelf te lopen en mocht het dat wel zijn, dan zijn er natuurlijk grenzen aan het uithoudingsvermogen. Ook zijn looptempo is iets wat de komende maanden nog ontwikkeld moet worden. Er zijn veel mogelijkheden om je baby te vervoeren. Een bijzonder handige en veilige optie is de alom bekende buggy. Een goede buggy is stevig, stabiel, veilig en vooral praktisch. Jij en je kind gaan er veel plezier van hebben, als je een buggy aanschaft die jullie beiden van alle gemakken voorziet. Ben je nog op zoek naar een goede buggy? Kom dan naar Babyveilig en kijk naar de voordelen van een écht veilige buggy.


Buggy's hebben zo veel voordelen
Vergeleken met een standaard kinderwagen is een buggy compacter en lichter van gewicht. Een goede buggy is bovendien gemakkelijk in te klappen, maar ook snel uit te klappen. Dit levert je tijdwinst op. Om goed en comfortabel te kunnen wandelen met je kind, wil je dat de wielen bijzonder wendbaar zijn, zodat je geen problemen krijgt met je draaicirkel als je tussen de gangpaden van een supermarkt moet laveren. Je wilt ook dat de wielen schokabsorberend zijn en vastgezet kunnen worden als je lange wandelingen wilt maken over oneffen grond. Vaak zul je een buggy gebruiken bij het doen van boodschappen. Dan is het wel zo praktisch als je buggy genoeg ruimte biedt om zowel je kind als boodschappen te vervoeren. Neem je hem mee op reis, kies dan een licht model dat makkelijk in compacte vorm te vervoeren en te stallen is. Babyveilig heeft voor veel buggy's ook bijpassende adapters zodat je jouw autostoeltje snel en veilig kunt monteren. Ook dat zal je veel tijdwinst opleveren en mogelijke ergernissen voorkomen.


Buggy's in een groot assortiment
Babyveilig is een jong bedrijf dat zich onderscheidt van andere leveranciers van babybenodigdheden. Veiligheid van je kind staat bij ons bovenaan. Dit houdt in dat we uitsluitend werken met gerenommeerde leveranciers die niet alleen voldoen aan alle veiligheidseisen, maar er zelfs op vooruit lopen. Veiligheid is cruciaal, maar comfort en gebruiksgemak ook. Je kind moet zich zo comfortabel mogelijk voelen in de buggy en jij moet veel gebruiksgemak ervaren als je deze maar ook onze andere babyspullen gebruikt. Dan wordt elk uitstapje met je kind een feestje en kunnen jullie je concentreren op het versterken van de onderlinge band en op alles wat je kind samen met jou voor het eerst in zijn leven mee gaat maken.