array(1) { ["path"]=> string(16) "www.kidswonen.nl" }
Partner

Kids Wonen

Kids Wonen Het unieke kindercadeau met naam. Bestel hier makkelijk een uniek kraamcadeau of kindercadeau. Wil je je nieuwe kindje iets bijzonders geven? Dan is kidswonen.nl gegarandeerd de goede site voor speciale kraamcadeau’s en kindercadeau’s.

Bedrijfsoverzicht Kids Wonen

Speelgoedbankje 2 pandabeertjes

Speelgoedbankje 2 pandabeertjes. Het heeft meer speelruimte dan een opbergbankje, en je kunt erop zitten zodat je gezellig aan een tafeltje kunt spelen.

Speelgoedbankje 2 pandabeertjes met veel opbergruimte en speelplezier

Speelgoedbankje 2 pandabeertjes met grote opbergbruimte en heel veel speelplezier. Ook leuk met de naam van je kindje op het zitklepje. 

Een speelgoedkist of opbergbankje van Kids Wonen zijn fun en naar je persoonlijke smaak gemaakt. Maar ook hebben we het een en ander op voorraad, zoals dit speelgoedbankje. Je kunt er speelgoed in opbergen, maar ook op zitten en aan een tafeltje tekenen en knutselen.

Afmetingen: Hoogte is 50cm, de zithoogte is 38cm, breedte is 60 cm, diepte is 37cm.

Kids Wonen maakt en beschilderd de houten kindermeubels zelf, waardoor de verschillende meubels dan ook een persoonlijke en originele twist krijgen. Zo is er de speelgoedkist, het houten opbergbankje met klep of de houten kindermeubels met kinderstoel en kindertafel en de handgemaakte kinderkapstok. Je kunt kiezen uit één van onze ontwerpen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om zelf iets te bedenken en te ontwerpen. Een idee is bijvoorbeeld de naam van uw kind of het ontwerp van het geboortekaartje. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog houten kindermeubels. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen door te bellen met 06-20975417 of stuur ons een mail

Meer lezen over
'Speelgoedbankje 2 pandabeertjes'?

meer van deze professional

Speelgoedkist dubbeldekker

Zoek je een mooie opbergkist voor al het speelgoed van ...

Opbergbankje 2 Olifanten giraf

Een handig opbergbankje met klep. De figuurtjes op het ...

Opbergbankje bospaddenstoel

Veilig spelen dicht bij mama in de speelhoek van de woo...

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.