string(1) "a"

Hoekig is in de mode

Pergola-scherm met populaire kubische vorm

14 Juli 2022

De één houdt van rond, de ander meer van hoeken en kanten. Daarom is het schermmodel "pergola classic" van zonweringproducent markilux nu verkrijgbaar met een hoekige doekcassette. De nieuwe "pergola cubic" schittert vooral aan moderne architectuur. Zo is ook de markilux 7800 uitgevoerd, het serrescherm dat ook nieuw is.

Pergola-systemen zijn erg gewild als grote terrassen van schaduw moeten worden voorzien. Want de staandersystemen zijn zeer windstabiel. Bovendien passen ze, afhankelijk van de uitrusting, bij alle soorten architectuur.

Nu ook een hoekige doekcassette

Zonweringproducent markilux heeft een bijzonder veelzijdig productassortiment. Eén van de eerste modellen was de klassieke "pergola". Tot vandaag de dag is dit model bij veel klanten één van de favoriete producten. Nu is vooral kubisch design in de mode. Daarom is het model nu ook met een hoekige doekcassette verkrijgbaar als "pergola cubic". Bijpassend zijn de voorste staanders ook in een hoekige variant verkrijgbaar. Deze filigrane en tegelijk stabiele zonwering kan oppervlakken van maximaal zes meter breed van schaduw voorzien. En ook het schermdoek kan, afhankelijk van de afmetingen, maximaal zes meter worden uitgedraaid.

Gezellige sfeer gegarandeerd

LED-spots en LED-Lines zorgen voor mooie lichteffecten. LED-verlichting aan de cassette is nu ook één van de opties. Het doek zit bij dit model goed gespannen en vlak in een systeem met geleiders. Voor het doektransport is de nieuwe pergola-variant als ook de markilux 7800, het nieuwe serrescherm uitgevoerd. De "pergola cubic" kan net als de andere pergola-modellen met een Volant-plusscherm worden gecombineerd. Dit kan tussen de twee voorste staanders worden neergelaten. Dit extra scherm zorgt voor privacy en biedt bescherming tegen verblindend licht. Verticale schermen die aan de zijkanten kunnen worden aangebracht, houden bovendien wind en kou tegen. Het nieuwe model is vanaf de zomer van 2022 verkrijgbaar.

Meer informatie: www.markilux.com

Meer van Markilux
Reacties