wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   vliegenstickers-op-het-raam-maken-einde-aan-irritant-gezoem

Vliegenstickers op het raam maken einde aan irritant gezoem

Het is iedere jaar weer raak: vliegen in huis. Op het raam, op de koekjes op de salontafel, in de keuken en daar vooral op het eten.

Het is iedere jaar weer raak: vliegen in huis. Op het raam, op de koekjes op de salontafel, in de keuken en daar vooral op het eten.

En dan laten we het constante gezoem rond het hoofd en het gekriebel op armen en benen nog maar even buitenbeschouwing. De vliegenmepper ligt alweer klaar, maar die irritante vlieg heeft toch wel erg vaak ingenieuze schijnbewegingen in huis. En als de vlieg eenmaal doodgemept is, snuffelt zijn neefje alweer aan het eten. Met de Vliegenstickers van Bayer Garden die op het raam worden geplakt, zijn deze problemen nu verleden tijd. Dit nieuwe, uiterst effectieve bestrijdingsmiddel maakt definitief een einde aan het eeuwige gezoem. Plak de vliegensticker op het raam, want door het licht en de zonnewarmte trekt het beestje daar van nature naar toe en de vlieg zal zich dankzij de lokstof tegoed doen aan zijn galgenmaal. Hij blijft er niet op vastplakken, maar valt dood in het kozijn.

 

Uit onderzoek van Bayer Garden onder ruim vijfhonderd mensen, blijkt dat meer dan tachtig procent van de ondervraagden wel eens last heeft van huis- en bromvliegen in huis. De grootste irritatie is het onhygiënische aspect van de vliegen als ze zich op het voedsel in huis storten. Meer dan de helft van de respondenten stoort zich aan het gezoem en bijna de helft vindt de vliegen ronduit smerig.
Ruim vijftig procent van de respondenten gebruikt een ouderwetse vliegenmepper om de vliegen dood te krijgen, maar ook de elektrische vliegenmepper is een veelgebruikt attribuut in de strijd tegen de zoemende beestjes. Slechts tien procent geeft aan wel eens kleefstrips te gebruiken om de vliegen definitief uit het huis te verwijderen en waaraan na enkele weken hele families dode vliegen vastgekleefd zitten.
Bayer Garden heeft een nieuw product ontwikkeld dat geplaatst wordt waar de vlieg nagenoeg altijd te vinden is: (zoemend) op het raam. Deze Vliegensticker is de eenvoud zelve want hij wordt nagenoeg onzichtbaar op het raam vastgekleefd en is daar maar liefst vier maanden werkzaam. Na het seizoen is de vliegensticker eenvoudig zonder lijmresten te verwijderen. Er is ook een vrolijke variant in ronde vorm met een bloemmotief.

De Vliegensticker van Bayer Garden bestaat uit een plastic drager, met daarop de werkzame stof en een lokaas voor vliegen, die bovenaan het raam wordt geplakt. De insecten worden naar het raam getrokken door het licht en de warmte en vinden vervolgens het lokaas. Is het middel eenmaal door de vliegen gegeten, dan slaat de werkzame stof al heel snel toe waarna de vliegen met de pootjes omhoog in de vensterbank zullen worden aangetroffen. Alleen nog maar even stofzuigen dus.

Vliegenstickers van Bayer Garden zijn verkrijgbaar in twee varianten; een verpakking met 12 langwerpige doorzichtige strips of een verpakking met 4 ronde stickers met bloemmotief. De consumentenadviesprijs bedraagt € 5,99.

Meer informatie: www.bayergarden.nl.

Publicatiedatum: 14 januari 2011

Tags: wonen woonkamer vlieg vliegen vliegenstickers Bayer Garden ongedierte overlast vliegenoverlast kozijn raam raamsticker raamstickers

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent