wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   verander-je-interieur-door-te-spelen-met-je-woonaccessoires

Verander je interieur door te spelen met je woonaccessoires

Soms door gebeurtenissen in je leven, soms door de wisseling van een seizoenen, voel je plots de behoefte iets met je interieur te doen.

  • Fotocollectie

Telkens grote stukken veranderen, zoals je zithoek of raamdecoratie, kan aardig in de kosten lopen. Spelen met de indeling en verschillende accessoires biedt hierbij uitkomst. De indeling veranderen kost je, afgezien van een beetje moeite, helemaal niets en je kamer heeft meteen weer eens een grote beurt gehad. En met decoratieve objecten breng je kleur en sfeer in huis.

Basiselementen in woondecoratie

Makkelijk uit te wisselen basiselementen die niet veel hoeven te kosten, zijn een vloerkleed, een plaid op de bank en sierkussens. Van kussens hoef je zelfs alleen de hoesjes maar de verwisselen. Tijdloze accessoires kunnen je huis in een handomdraai een vrolijke zomerse of juist een intieme winterse sfeer bezorgen. Een ander vast item in je interieur is negen van de tien keer de blikvanger aan de muur. Wanneer je die demontabel houdt en niet werkt met zaken als fotobehang of een muursticker, verander je die ook nog eens wat sneller. Je kan de trends van woonaccessoires goed op de voet volgen door zo nu en dan eens een rondje door woonwinkels, zoals bijvoorbeeld Goossens wonen, te lopen of een bezoekje te brengen aan woonboulevards. Wil je echt iets speciaals wat de meeste in jouw omgeving niet hebben? Pinterest staat boordevol ideeën uit alle delen van de wereld en je vindt er altijd iets origineels.

Exotisch en botanisch kan altijd

In een tijd waarin we aan de ene kant; -gelukkig maar- ;de financiële ruimte hebben om te reizen en aan de andere kant juist heel nauw betrokken zijn bij het verduurzamen van onze spullen, blijven natuurlijke en exotische trends altijd actueel. Door robuuste vormen van boomstammeubels en objecten te combineren met wol en gevlochten objecten van grassen, creëer je in een handomdraai een botanisch interieur. Met gebruik van hetzelfde meubilair, maar door de toevoeging van kleurelementen als, blauw-, turquoise- en groentinten of paars-, rood- en okertinten in enkele accessoires, geef je de inrichting van jouw woning een exotische uitstraling.

Tags: woondecoratie woonaccessoire woonaccessoires meubels meubilair

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent