Foto: Menu-design-interieur-woonaccessoire-

Veelzijdig design voor je interieur van Menu

Menu: van unieke woonaccessoires en geraffineerde keukenitems tot handige badkamerhulpjes.

Menu is een veelzijdig designmerk dat garant staat voor mooie producten. Voor de nieuwe collectie heeft het merk haar krachten gebundeld met toonaangevende designers en dat is te zien. Ontdek hier de nieuwste producten van Menu en houd je wishlist bij de hand!

Design van hoog niveau
Met deze industriële standaard kun je twee kanten op! Voor een flinke dosis sfeer plaats je een prachtige olielamp in de stalen standaard. Wil je juist meer groen om je heen creëren? Zet dan de bijpassende bloempot met een prachtige plant erin. Nu alleen nog de hoogte van de standaard kiezen en of je hem binnen of buiten plaatst. Je merkt het al: de Wire collectie is superveelzijdig!

Natural beauties
Naast vuur (de olielamp) en aarde (de bloempot) linkt de nieuwe collectie van Menu ook qua materialen aan de natuur. We zagen bij Menu al vaker beton terug in producten en daar is nu een prachtige betonnen designschaal aan toegevoegd. Ook kiest Menu dit seizoen voor marmer, zoals bij deze prachtige designspiegel. Leuk detail: de marmeren kandelaar kun je aan twee kanten gebruiken! De ene zijde is geschikt voor een dunne lange kaars en de andere zijde voor een waxinelichtje.

Ontdek hier de hele collectie van Menu met nog meer nieuwe items!

Publicatiedatum: 16 juli 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties