wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   postercandy-fotocollage-poster

PosterCandy fotocollage poster

Vertel jouw verhaal met PosterCandy: je losse foto’s in een unieke en persoonlijke collage.

  • Fotocollectie

PosterCandy.nl is dé manier om je digitale losse foto’s op je computer, op je Facebook pagina of Instagram account te verzamelen en in een persoonlijke collage op maat te zetten. De collage wordt afgedrukt op fotokwaliteit en kun je inlijsten in alle standaard lijsten. Zo deel je elke dag opnieuw de mooie, belangrijke en memorabele momenten in je leven en die van je familie en vrienden. Wat is jouw verhaal?

Tegenwoordig gaat er geen moment meer voorbij zonder het vast te leggen. Die ene zomervakantie, het huwelijk van je zus, de geboorte van je kind, het legendarische vriendinnenweekend; de camera (op onze mobiele telefoon) is onmisbaar. Maar meestal blijven de foto's op je mobieltje staan en laten we het fotoboek links liggen. Laat die speciale momenten niet langer verstopt en verzamel ze nu in een unieke fotocollage. Op www.PosterCandy.nl maak je je eigen collage van jouw gemaakte foto's die op Facebook, Instagram en de computer staan. Er zijn zeven formaten om uit te kiezen, variërend van zes tot maar liefst 368 foto's en elke samengestelde collage wordt op professionele fotokwaliteit geprint. Mooie herinneringen in een collage aan de muur of op tafel: PosterCandy maakt dit met vier simpele stappen mogelijk.

The best of...

Medeoprichtster van PosterCandy Myriam Koning: 'In Australië is het een big hit en het is geweldig dat we PosterCandy nu ook in Nederland kunnen introduceren. We zijn ook trots te kunnen verkondingen dat we bij dezelfde drukker zitten als de talentvolle Nederlandse fotograaf Erwin Olaf. Voor elke verzameling foto's willen we de beste kwaliteit.'

Myriam stelde de top 5 meest geliefde momenten voor een collage samen:
1. Vakantie/Weekendje weg
2. Tijdlijn kinderen en/of huisdieren
3. #Selfies
4. Girls night out
5. Bruiloft

PosterCandy fotocollage poster.

Museumkwaliteit

Het creëren van jouw eigen PosterCandy kan binnen vijf minuten. Je selecteert het gewenste formaat en kiest het aantal foto's per poster. Vervolgens kies je voor oriëntatie (staand of liggend) en tot slot voor een zwarte of witte achtergrondkleur. Dan is het tijd om je eigen losse foto's te selecteren. Je kunt zo lang als je wil experimenteren met de indeling. Ben je enthousiast over het resultaat, dan bestel je jouw eigen PosterCandy. Je kunt een kunstwerk van een collage verwachten, want het is een museumkwaliteit fotografische print met oneindig diepe kleuren en geen pixels. Dit wordt de nieuwe eyecatcher in huis.

Over PosterCandy

PosterCandy is gevestigd in Amsterdam en heeft een zustervestiging in Sydney, Australië. Veilig online shoppen staat hoog in het vandaal en ze voldoen dan ook aan alle richtlijnen van Instagram en Facebook. Volg hen via Facebook of via Instragram.

Verkoopinformatie

Via de website kun je jouw eigen PosterCandy samenstellen. De formaten verschillen van 18x24 cm voor € 9,95 tot 84x119 cm (A0) voor € 49,95 exclusief verzendkosten. PosterCandy produceert de bestellingen in Nederland, maar levert ook op een buitenlands adres. De levertijd is maximaal 5 werkdagen.

Meer informatie: www.postercandy.nl

Publicatiedatum: 7 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: postercandy postercandy.nl poster foto fotocollage fotolijst woonaccessoire

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent