wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   paxton-industrieel-en-robuust

Paxton: industrieel en robuust

Paxton staat in schel contrast tot het romantische beeld van een traditionele kandelaar die meerdere kaarsen draagt.

Paxton staat in schel contrast tot het romantische beeld van een traditionele kandelaar die meerdere kaarsen draagt.

Paxton is gemaakt van zwart gegoten aluminium en vertoont gelijkenis met 'een motor, een brugpeiler, of misschien zelfs een straaljager', zegt ontwerper Roderick Vos.

 

Paxton is de drager voor 5 kaarsen, maar zou wel 40 kilo kunnen torsen (maat: l 67 cm , W 11,6 cm , H 22,5 cm ). Prijs euro 159,00.

De kandelaar is een eerbetoon aan Sir Joseph Paxton, ontwerper van het beroemde Crystal Palace, gebouwd voor de wereldtentoonstelling van 1851 in Londen. Het Crystal Palace luidde de industriële revolutie in en is daarmee, op geheel eigen wijze, een verre voorvader van Paxton.

Over Functionals

De collectie bestaat uit meubels en interieuraccessoires, ontworpen door talentvolle designers. Alle producten worden exclusief voor Functionals geproduceerd en via Functionals.eu en zorgvuldig geselecteerde resellers verkocht.

Functionals richt zich op vakmanschap en elegante eenvoud, geen kortstondige trends.

De missie van Functionals is het ontwerpen en verkopen van meubels, verlichting en interieuraccessoires, die inspelen op de behoeften van architecten en liefhebbers van stoere, eigenzinnige vormgeving.

De producten zijn grafisch, hebben een architecturale look, feel en functie, zijn kwalitatief hoogwaardig en hebben daardoor een lange levensduur. Ze worden geproduceerd in kleine oplages. De producten zijn niet in tientallen kleuren leverbaar, maar alleen in zwart en wit.

Functionals besteedt vanzelfsprekend veel aandacht aan iedere order, zorgt voor een goede service en probeert daarbij verwachtingen te overtreffen. Bestel een kandelaar en Functionals levert er de kaarsen bij, bestel een verlichtingsarmatuur en de lichtbron zit er bij. Meer informatie: www.functionals.eu.

Publicatiedatum: 21 juni 2010

Tags: wonen woonkamer woonaccessoire woonaccessoires kandelaar kandelaars kaars kaarsen Paxton Roderick Vos Funtionals Funtionals.eu

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent