wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   naar-bed-met-vipp

Naar bed met Vipp

Vipp heeft de perfecte bedgenoot gemaakt. Een multifunctionele Mini Table met opvouwbaar onderstel, ontworpen volgens de klassieke Vipp deugden: functionaliteit, onwrikbare kwaliteit en strak idioom.

Vipp heeft de perfecte bedgenoot gemaakt. Een multifunctionele Mini Table met opvouwbaar onderstel, ontworpen volgens de klassieke Vipp deugden: functionaliteit, onwrikbare kwaliteit en strak idioom. www.nest.co.uk

Klap het onderstel uit, trek de benen op, leun achterover en geniet van het nieuwe gezelschap.

 

Vipps nieuwe Mini Table is een meubel met vele mogelijkheden. Gebruik hem voor ontbijt op bed, de computer of een kop koffie in de bank, als lounge tafel, op het terras, als dienblad of bij een picknick in het park.

Net zoals bij de originele Vipp pedaalemmer uit 1939 is er aandacht voor functionele details en tijdloos ontwerp. Samen met de industriële constructie en de toepassing van traditionele Vipp materialen, staal en rubber, is de familieband met de overige Vipp producten duidelijk.

De nieuwe Mini Table bestaat uit een blad van poedergelakt aluminium met beschermende rubberen rand en een opvouwbaar onderstel van roestvast staal. Het onderstel is voorzien van gasveren die een optimale duurzaamheid en stabiliteit garanderen, maar ook het perfecte gevoel en geluid als het onderstel uit wordt geklapt.

Er hoort ook nog een antislip siliconen mat bij die in de vaatwasser kan. Zowel de siliconen mat als het bladoppervlak zijn bestand tegen 150°.

Productinformatie:
Design: Vipp Design Lab
Afmetingen: l: 47 cm x b: 36 cm x h: 24 cm
Materialen: aluminium, roestvast staal en silicone rubber

Prijs: 245 euro
U kunt het dichtstbijzijnde verkooppunt vinden op: www.vipp.com

Publicatiedatum: 16 juni 2009

Tags: wonen slaapkamer woonkamer Mini Table VIPP accessoire accessoires bedtafel meubel meubels meubelen dienblad computertafel

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent