wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   luxe-design-woon--en-keukenaccessoires-voor-de-levensgenieter

Luxe design woon- en keukenaccessoires voor de levensgenieter

Eva Solo: functioneel en puur design.

Eva Solo: functioneel en puur design.

Strak Deens design verovert Nederland met woonaccessoires die leuk zijn om te zien, te gebruiken en te hebben. Eva Solo ontwerpt woon- en keukenaccessoires die gekenmerkt worden door functionaliteit, esthetische aantrekkingskracht en hoge kwaliteit. Samengebracht in een perfecte harmonie, brengt Eva Solo met deze accessoires een manier van ontspannen en zelfs een manier van leven in uw huis. Eenvoud, duidelijke lijnen en een hoge mate van functionaliteit kenmerken de producten in de collectie.

 

Het Deense merk Eva Solo brengt design dat meer is dan design alleen. Eva Solo werkt met de ontwerpers Poul Solbjerg en Peter Egelund, die onder de naam 'Tools' uitblinken in hun vakgebied. Zij hebben in de loop der jaren al meerdere Deense en internationale design awards ontvangen. Goed design is simpelweg de kern van alles wat Eva Solo doet en het kunnen genieten ervan ook. Dat is wat dit duo telkens weer onderstreept.

Deze ontwerpers hebben vorm en functie geïntegreerd in bijzondere producten om ons dagelijks leven nog makkelijker en mooier te maken. 'Inspiratie door verder te kijken dan de manier waarop we leven' is de visie die heeft geleid tot exclusieve producten voor het Eva Solo assortiment. Want uzelf laten omringen door mooie objecten kan de dag mooier maken en het kunnen gebruiken van de accessoires het dagelijks leven gemakkelijker.

De Eva Solo serie is verdeeld in verschillende categorieën en geeft een nieuwe beleving aan koken, serveren, wonen, baden en buitenleven. Een uitgebreide selectie van accessoires, zodat u uzelf kunt omringen met design dat uitstekend met elkaar gemixed en gematched kan worden.

Publicatiedatum: 8 augustus 2011

Meer informatie: www.evasolo.com

Tags: wonen keuken eva solo thee keukenaccessoire tea maker

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent