wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   kerstboom-voor-een-piek-actie-bij-ikea

'Kerstboom voor een piek'-actie bij IKEA

Vanaf vrijdag 6 december gaat de 'Kerstboom voor één piek'-actie weer van start bij woonwarenhuis IKEA.

  • Fotocollectie

Traditiegetrouw kunnen Nederlanders vanaf vrijdag 6 december weer profiteren van de ‘Kerstboom voor één piek’-actie bij IKEA. Klanten krijgen bij aankoop van een Nordmann boom van 20 euro een IKEA cadeaupas* ter waarde van 19 euro. Zo kost een kerstboom dus maar één piek. Deze euro schenkt het woonwarenhuis vervolgens aan Natuurmonumenten. Het geld wordt besteed aan het onderhoud en herstel van 12 lokale natuurprojecten door heel Nederland en elke winkel spaart voor een ander natuurgebied in de regio.

De actie loopt van 6 t/m 15 december bij alle winkels van IKEA, zolang de voorraad strekt. Vorig jaar heeft de actie een totaalbedrag van 52.340 euro opgebracht. De bomen die IKEA verkoopt worden milieuvriendelijk geteeld. De teelt voldoet aan richtlijnen voor verantwoord bosbeheer.

Behoud Nederlandse natuur

Bianca de Craen, boswachter van Natuurmonumenten: 'Fantastisch dat we deze mooie samenwerking dit jaar weer kunnen voortzetten. Met de opbrengst kunnen we heel veel betekenen voor het behoud van de Nederlandse natuur. Van het planten van nieuwe bomen tot de aanschaf van informatieborden. Dit alles zodat mensen de natuur in Nederland optimaal kunnen beleven en er van kunnen genieten.'

Kerstgedachte

'De Kerstboom voor één piek’-actie is inmiddels een echte traditie geworden bij IKEA. Vorig jaar was de actie een enorm succes. Ook dit jaar hopen we weer een mooi bedrag te kunnen schenken aan Natuurmonumenten', zegt Niclas Karlsson, Country Sales manager IKEA Nederland.

* De actie is inmiddels afgelopen, maar de cadeaupas kan op een gewenst moment tussen 6 en 26 januari 2014 bij IKEA verzilverd worden.

Meer informatie: www.ikea.nl en www.natuurmonumenten.nl

Publicatiedatum: 6 december 2013.

 

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: IKEA kerstboom piek actie natuurmonumenten cadeaupas natuurgebied

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent