wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   hondenkussens-hoe-match-je-ze-met-je-interieur

Hondenkussens; hoe match je ze met je interieur?

Een heerlijk zacht hondenkussen is ideaal voor je hond om tot rust te komen. Maar je wilt ook dat ze passen in je inrichting.

  • Fotocollectie

Je hebt je interieur met zorg samengesteld dus wil je natuurlijk ook dat het kussen voor je trouwe viervoeter hierbij past en hij een mooi plaatsje in je woonkamer krijgt. Bij Brekz kun je terecht voor kussens in alle soorten en maten. Je vindt er diverse dessins, afmetingen en textuur. Dus voor elke interieurstijl kun je wel iets vinden.

Hondenkussens

De hondenkussens zijn bovendien te krijgen in verschillende kleuren en types. Want behalve dat het moet passen in je interieur, wil je natuurlijk ook dat je het hondenkussen perfect bij je hond pas. Wil je het kussen ook graag buiten liggen. Er bestaan ook wasbare en waterafstotende hondenkussens.

Interieur

Kijk voor het aanschaffen van het hondenkussen met name naar de kleur van je interieur en de plek waar je het hondenkussen wil leggen. En: bedenk goed wat je met de kleur wil. Wil je dat de kleurstelling overeenkomt met de inrichting van je woonkamer? Of wil je een contrasterende kleur zodat het hondenkussen ook een soort stijlkenmerk is. Als je dat besloten hebt; waar wil je het kussen hebben. Komt de kleur die je gekozen hebt hier ook tot zijn recht.

Tags: hondenkussen hondenkussens hond honden

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent