wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   flat-flowers-raamstickers-altijd-een-vrolijke-vaas-met-bloemen-voor-je-raam

Flat Flowers raamstickers: altijd een vrolijke vaas met bloemen voor je raam!

Voor iedereen die van bloemen houdt maar het jammer vind dat die mooiebos al snel weer verwelkt, heeft de Arnhemse ontwerpster Suseela Gorterde ?Flat Flowers? gemaakt.

Voor iedereen die van bloemen houdt maar het jammer vind dat die mooiebos al snel weer verwelkt, heeft de Arnhemse ontwerpster Suseela Gorterde ?Flat Flowers? gemaakt. www.etsy.com

Met deze vrolijke transparante raamstickers heb je altijd een frisse, uitbundige bos bloemen voor je raam. Het idee voor de Flat Flowers is ontstaan door het gebrek aan goede vensterbanken in haar nieuwe huis. ?Ik ben gek mooie bloemen. In mijn nieuwe huis had ik alleen geen mogelijkheid om overal vazen bloemen neer te zetten.? Door dit gemis kwam Suseela op het idee om statische raamstickers te ontwerpen met foto?s van ?haar? vazen met bloemen.

Absolute hit!

Inmiddels is de Flat Flowers collectie een absolute hit! De Flat Flowers zorgen voor een oppepper in het interieur en zijn een uitkomst voor mensen zonder groene vingers of voor mensen die graag op ?onmogelijke plaatsen? ook een vrolijke bos bloemen willen neerzetten.
De Flat Flowers zijn gemaakt van statisch materiaal - dus zonder lijm - en hierdoor makkelijk en keer op keer te herplakken. De Flat Flowers blijven fier overeind staan zonder te verwelken, zelfs na regelmatig verplaatsen. Ze zijn zowel van binnen als van buiten zichtbaar, dus de buren hebben er ook plezier van!
De Flat Flowers zijn ook heel origineel om cadeau te doen i.p.v. een gewoon bloemetje, of om iemand toe te sturen i.p.v. dat je een boeket laat bezorgen.
Je kunt kiezen uit drie formaten en 17 verschillende boeketten. (euro 8,95). En elk seizoen groeit de collectie... Onlangs is de collectie uitgebreid met twee Delfts blauwe tulpenvazen. Meer informatie: www.flatflowers.com.

Publicatiedatum: 28 april 2009

Tags: wonen woonkamer slaapkamer kinderkamer woonaccessoires Flat Flowers bloemenvaas bloemenvazen raamstickers sticker raamsticker raam vensterbank ontwerper Suseele Gorter AE

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent