wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   een-creatieve-kerst-met-blackdecker™

Een creatieve kerst met BLACK+DECKER™

Voor wie in de aanloop naar de kerstperiode op zoek is naar inspiratie, verzamelde BLACK+DECKER™ enkele creatieve doe-het-zelf projecten.

  • Fotocollectie

Met kerst willen mensen zich van hun meest creatieve kant tonen en wordt het huis opgevrolijkt met allerlei kleurrijke versieringen. Met deze doe-het-zelf projecten geven mensen hun decoraties dit jaar een meer persoonlijke touch kunnen geven.

Op de BLACK+DECKER website www.blackandecker.nl/christmas vindt u drie eenvoudige doe-het-zelf projecten waarmee u stap voor stap prachtige decoraties maakt die u niet in de winkel kunt kopen - een creatieve houten kerstboom met een uniek kantje, een decoratieve houten versiering in de vorm van een sneeuwvlok en een houten rendier voor in huis of in de tuin.

Hebt u geen idee wat u dit jaar onder de kerstboom moet leggen? Dan helpt BLACK+DECKER u met een reeks originele en praktische cadeaupakketten in mooie geschenkverpakkingen, blik of flightcase, met extra accessoires bij de machines. Het perfecte geschenk voor elke creatieve
doe-het-zelver!

Hilde Verbeek: 'Kerstmis is een periode waarin we thuis leuke momenten met familie en vrienden willen delen. Het is bovendien het ideale moment om de gereedschapskist erbij te halen en decoraties een persoonlijke toets te geven. BLACK+DECKER moedigt iedereen aan om zich van z'n creatiefste kant te laten zien en een unieke stempel te drukken op zijn kerstversiering. Ook weten mensen met Kerstmis niet altijd wat ze hun geliefden moeten schenken. Daarom komt BLACK+DECKER dit jaar met praktische kerstcadeaus voor familie en vrienden in geschenkverpakkingen, zoals een mooie metalen blikverpakking of een flightcase.

Meer informatie: www.blackanddecker.nl/christmas

Tags: black decker kerst creatief decoratie

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent