wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   decoratie-in-de-woonkamer

Decoratie in de woonkamer

Heb je net een nieuwe woning gekocht, gehuurd of ben je op zoek naar een nieuwe inrichting? Je kunt je woning op diverse manieren een mooie sfeer geven.

  • Fotocollectie

Wat je als decoratie neer zet of op hangt, hang af van de sfeer die je wilt creëren. Kijk je bijvoorbeeld voor decoratie in je woonkamer of juist in de slaapkamer?

Tegenwoordig kun je uit heel veel decoratie kiezen voor in je woning. Soms is het zo veel dat je door het bomen het bos niet meer ziet. Doe een stapje terug en focus je per kamer, zodat je niet de weg kwijt raakt en het een over volle woning wordt. In een woning geldt vaak; Less is more. 

Verschillende decoratie mogelijkheden

Decoratie heb je in verschillende vormen en kleuren. Ga niet voor te veel verschillende kleuren en vormen. Dit kan schreeuwerig overkomen en geeft een gespannen sfeer in huis. Neem de kleuren van de muren, de vloer en wellicht van de meubels welke er al staan en neem dit als uitgangspunt. Met decoratie kun je altijd een extra kleur toevoegen, maar zorg er wel voor dat dit bij de overige kleuren past. 

Om bijvoorbeeld de woonkamer rustig te houden kun je gaan voor de volgende decoraties:
- Wandklok
- Fotolijsten
- Spiegel
- Schilderij
- Vloerlamp

Bovenstaande decoraties kun je vinden bij Sweet Living Shop. Zij hebben een groot assortiment aan decoraties waar je heel blij van wordt.

Combineer decoratie

Het combineren van decoraties kan heel mooi zijn. Ook verschillend stijlen kun je met elkaar combineren zoals klassiek met modern. Gepast advies is hier dan wel op zijn plek, omdat het combineren best een klus kan zijn. Op de website van Sweet Living Shop  kun je veel inspiratie op doen, zodat je het alvast kunt inbeelden hoe bepaalde accessoires en decoraties in jouw woning eruit komen te zien.

Tags: decoratie woonkamer woonaccessoires woonaccessoire inrichting

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent