wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  woonaccessoire  /   bijzondere-nieuwkomers-in-woonland

Bijzondere nieuwkomers in woonland

De feestdagen staan voor de deur, maar wat betreft designer Boris Klimek mag het elke dag een feestje zijn.

  • Fotocollectie

En wie feest zegt, zegt natuurlijk ballonnen! Maak een statement in huis met deze handgeblazen plafondlampen van glas. Iedereen zal zich verbazen wanneer je aan het koordje van de ballon trekt en de ballon in een lamp verandert. Combineer verschillende formaten en kleuren met elkaar voor een vrolijk resultaat. Hier word je blij van, toch?

Niets is wat het lijkt

Unieke producten met een bijzonder design, wij houden ervan! Niet zo gek dus dat we als een blok vielen voor deze vaas van Seletti. Ja, we hebben het over de tas die je ziet! Hij is gemaakt van cement, ook verkrijgbaar in de vorm van een hoed en schoenen en naast vaas of plantenbak ook leuk als tijdschriftenhouder. De kandelaar van Design House Stockholm heeft net zo'n bijzonder design. Pia Tornell heeft hem zo ontworpen dat je hem – dankzij de handgreep – makkelijk kunt verplaatsen. Je hoeft daarbij niet bang te zijn voor druppelend kaarsvet. Dat vangt de kandelaar gewoon voor je op! Tot slot ging ons designhart sneller kloppen van deze bank van Harvink. De eigenzinnige lijnen en vormen maken de bank speels om te zien. De armleuningen kun je omhoog klappen, waardoor het zitgedeelte vergroot wordt. Handig wanneer vrienden over de vloer komen!

Nieuwe lichtpuntjes op fonQ.nl

Als we het over unieke producten hebben, dan mogen de lampen van Het Lichtlab natuurlijk niet ontbreken. De industriële scheepslamp is in een houten jasje gestoken en gemaakt met behulp van de nieuwste laser- en 3D-technieken. De lampen van Ay Illuminate hebben ook een bijzonder productieproces. De lampen worden in Azië en Afrika door echte ambachtslieden gemaakt, zoals deze met de hand geweven zijden hanglamp. Tot slot zetten we deze tafellamp van Frama graag in de spotlight. Wie zegt dat een peertje alleen aan een snoer hoort te hangen? Op tafel is hij een echte blikvanger, helemaal in koper!

Meer informatie: www.fonq.nl

Tags: design woonaccessoire woonaccessoires boris klimek fonq

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent