wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  wand-plafond  /   je-leukste-familiefoto-op-canvas

Je leukste familiefoto op canvas

Je woonkamer is jouw plek en daar geef je graag een eigen uitstraling aan.

  • Fotocollectie

Dat kun je doen door de keuze van kleuren, meubels en accessoires, maar je kunt het nog persoonlijker maken met een van je lievelingsfoto’s op canvas aan de muur.

Onverwachte plaatjes

We leven in een wereld waarin beeld een belangrijke rol speelt. Iedereen maakt foto’s en deelt die op Facebook, Instagram of andere social media. Foto’s maken is niet meer iets dat je alleen in de vakantie doet of op bijzondere momenten. Omdat het gewoon met je smartphone kan die je altijd bij je hebt, kun je altijd fotograferen en dat kan soms de meest onverwachte plaatjes opleveren. Of juist hele gewone, dierbare momenten om te bewaren. Foto’s die het waard zijn als drukwerk op canvas terecht te komen.

Knuffelen met een puppy

Hoe leuk is het als je binnenkomt en je ziet steeds dat supervrolijke moment terug waar je kinderen een schattige puppy knuffelen. Of de stoere foto van het hele gezin in de bergen, gemaakt door een vriendelijke voorbijganger. Behalve dat je zelf blij wordt van zo’n afbeelding aan de muur is het leuk om op die manier aan iedereen die binnenkomt je leukste foto te laten zien.

Jouw eigen sfeer

Een foto laten afdrukken op canvas kan op veel verschillende websites. Het drukwerk is heel makkelijk te bestellen en het hoeft niet veel te kosten. Of je nu een levensgrote afdruk wilt of een reeks kleintjes, je laat zo je eigen verhaal zien op de muur en daarmee ademt je kamer echt helemaal jouw eigen sfeer. Persoonlijker kun je een inrichting van je huis niet krijgen.

Tags: foto canvas afdrukken

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent