wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  vloer  /   perfect-korreltapijt

Perfect Korreltapijt

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De ideale vloer en vereist weinig onderhoud. Dagelijks vormen inloopvuil, zand, (dieren)haren en stof een 'bedreiging' voor uw vloer, maar niet voor korreltapijt.

Impressie

 

 

 

Productomschrijvig

Korrel5.jpg

Een korreltapijt van Pro-Per geeft u met een minimum aan onderhoud een maximum aan woonplezier. Deze vloer is onderhoudsarm, slijtvast, kleurecht en vooral comfortabel en mooi. Door de open structuur van het korreltapijt neemt deze vloer de omgevingstemperatuur aan. Dat geeft – zelfs op blote voeten – een aangenaam en warm gevoel. Het effect van vloerverwarming wordt ook veel sneller merkbaar dan bij andere soorten vloeren.  Korreltapijt is op iedere smaak en stijl aan te passen. Het is verkrijgbaar in zoÂ’n 1.000 verschillende kleuren en kleurcombinaties die we ook nog eens in elk gewenst patroon aan kunnen brengen. Oneindig veel mogelijkheden dus!

 

Het onderhoud is minimaal; éénmaal per week stofzuigen is voldoende om stof en zand uit de open structuur te verwijderen. Groot onderhoud kunt u uitvoeren met behulp van de gratis bij ons te lenen professionele waterstofzuiger. Elke korreltapijt vloer leveren wij met maar liefst 5 jaar garantie zonder procentuele afbouw!

Meer van : Pro-per

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent