wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  vloer  /   olie-conditioner

WOCA Olie Conditioner

  • Fotocollectie

WOCA Olie Conditioner maakt het onderhoud en de reiniging van geoliede houten vloeren nog eenvoudiger.

WOCA Olie Conditioner

De conditioner bestaat uit zeep met een klein beetje olie. Door hiermee eens per kwartaal  te dweilen wordt de toplaag van de vloer versterkt en groot onderhoud uitgesteld. Ook geschikt voor hardwaxvloeren.

 

WOCA Olie Conditioner is een nieuw product dat het onderhoud en de reiniging van geoliede houten vloeren nog eenvoudiger maakt. De conditioner is een nieuw aanvullend onderhoudsproduct op basis van zeep. Het verschilt van andere zepen doordat het oliecomponenten bevat. Dit betekent dat u automatisch olie toevoegt aan uw houten vloer telkens als u de WOCA Olie Conditioner gebruikt. Zelfs na herhaaldelijk gebruik dringen de oliecomponenten in het hout en laten zo een matte beschermende film na op het oppervlak. Het normale onderhoud gebeurt verder met de WOCA Natuurzeep “Naturel” of “Wit”. WOCA Olie Conditioner wordt dus, afhankelijk van slijtage en gebruik, aanvullend toegepast.

 

Een geoliede houten vloer heeft een mooie natuurlijke uitstraling en een duurzaam, vuil- en waterbestendig oppervlak. Na enige tijd dienen geoliede vloeren opgefrist te worden met een onderhoudsolie of -pasta. Door tijdgebrek of het idee dat het veel werk is, wordt deze opfrisbeurt vaak uitgesteld. Door af en toe preventief de vloer te reinigen met WOCA Olie Conditioner kan het groot onderhoud uitgesteld worden. Het zal een schraal geworden geoliede vloer voorlopig herstellen, in afwachting van het groot onderhoud, de opfrisbeurt waarbij onderhoudsolie of pasta gebruikt wordt.

 

Het product wordt net als de traditionele Natuurzeep met een mop aangebracht. Daarbij vervangt het de Onderhoudsolie of –pasta niet, maar vermindert wel het aantal oliebehandelingen. Het is geschikt voor olie- hardwax en UV-geoliede vloeren. WOCA Olie Conditioner is verkrijgbaar in verpakkingen van 250 ml, 1 en 2,5 liter en in de kleuren Naturel en Wit.

 

Meer van : WOCA Nederland BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent