wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  vloer  /   gris-lorraine

  • Fotocollectie

meer info

De Gris Lorraine is een bijzondere vloer uit de collectie van Nibo Stone. De hardsteen is afkomstig uit het Verre Oosten. De natuursteen vloertegels hebben een speciale thermische behandeling gehad waardoor deze een matte uitstraling krijgen. De blauwgrijze tegels zijn daarom ook stroef zodat u minder gemakkelijk uitglijdt. De exclusieve hardsteen tegels in het formaat 90 x 60 cm zijn alleen bij Nibo Stone verkrijgbaar. 

In de inspiratiecenters van Nibo Stone in Venlo en Vianen wordt de Gris Lorraine op een groot oppervlak gepresenteerd. Onze adviseurs voorzien u graag van een persoonlijk advies voor een vloer die past bij uw persoonlijkheid en lifestyle. Ze nemen graag de tijd voor u en zoomen in op ieder detail. Ook vertellen zij u graag meer over het NIBO TOTAALGEMAK-pakket, waarbij u alleen nog maar uw droomvloer hoeft uit te kiezen. Daarna neemt Nibo Stone al het werk uit handen en voordat u het weet heeft u een compleet nieuwe vloer waar u alleen nog maar de meubels op hoeft te zetten. 

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent