wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  vloer  /   grindvloer

Grindvloer

  • Fotocollectie

Een sobere vloer kan bijzonder worden gemaakt met een opvallende kleur of mooie print. Met de hedendaagse vloeren is het zelfs mogelijk eigen creaties te verwezenlijken. Voor een optimaal effect is hier gekozen voor een grindvloer van Janmaat vloeren met daarin een persoonlijk ontwerp.

Productomschrijving

Een sobere vloer kan bijzonder worden gemaakt met een opvallende kleur of mooie print. Met de hedendaagse vloeren is het zelfs mogelijk eigen creaties te verwezenlijken. Voor een optimaal effect is hier gekozen voor een grindvloer van Janmaat Grindvloeren met daarin een persoonlijk ontwerp.

Niets is leuker dan het bezoek vertellen dat het ontwerp in de vloer een eigen creatie is, nietwaar? Met een grindvloer zijn de mogelijkheden groot. De keus in kleur en vorm is oneindig. Kijk naar de ruimte, kies een kleur, maak een ontwerp en overleg met de grindvloer specialist. De grindvloer specialist kan precies alle doÂ’s en dontÂ’s uitleggen. Samen kom je tot het uiteindelijke ontwerp.

Korreltapijt bestaat uit kleine grindkorrels, verkrijgbaar in diverse gradaties, die worden gemengd met transparante epoxyhars. Dit mengsel wordt naadloos op een ondervloer aangebracht, die is voorzien van een primer. De grindvloer wordt in overleg professioneel door de grindvloer specialist aangelegd. Het is dus geen doe-het-zelf klus.

Meer van : Janmaat Grindvloeren

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent