wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  verlichting  /   pinto-hanglamp

Pinto hanglamp

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Voor iedere ruimte, smaak, stijl en budget heeft EGLO een passende lamp in haar collectie. Een goed voorbeeld is de decoratieve en functionele hanglamp Pinto.

Verlichting moet je in het echt zien! Daarom is een bezoek aan de EGLO showroom om de Pinto hanglamp te bekijken zeker de moeite waard.

EGLO Showroom

De showroom (1500m2) van EGLO Verlichting is een inspiratiecentrum voor zowel winkeliers als particulieren. Veel bezoekers worden aangenaam verrast door de ruime opzet, eigentijds design, goede prijs en degelijk advies. Voor iedere ruimte, smaak, stijl en budget is hier een passende lamp te vinden.De Pinto hanglamp is slechts één van de vele producten van EGLO. In de uitgebreide EGLO showroom  kunt u terecht voor inspiratie en advies op het gebied van verlichting.

De showroom (1500m2) van EGLO Verlichting is een inspiratiecentrum voor zowel winkeliers als particulieren. Veel bezoekers worden aangenaam verrast door de ruime opzet, eigentijds design, goede prijs en degelijk advies. Voor iedere ruimte, smaak, stijl en budget is hier een passende lamp te vinden.

In de showroom vindt u ruim zo'n 1700 verschillende EGLO producten. Moderne en klassieke verlichting voor sfeervol en/of functioneel gebruik. Ook energiebesparende oplossingen (led) krijgen veel aandacht.

Kom ook naar de EGLO showroom en laat u inspireren. Geopend van maandag t/m vrijdag, van 9:00 tot 17:00 uur. U bent van harte welkom!

In de showroom vindt u ruim zo'n 1700 verschillende EGLO producten. Moderne en klassieke verlichting voor sfeervol en/of functioneel gebruik. Ook energiebesparende oplossingen (led) krijgen veel aandacht.

Pinto hanglamp

De serie Pinto is verkrijgbaar met helder transparant en donker transparant glas.

Beide uitvoeringen als 1, 3 en 4 lichts hanglamp, tafellamp en staande lamp. De serie Pinto en Pinto Nero zijn uitgevoerd met een E27 fitting.

Deze lampen kunnen worden uitgerust met een standaard gloeilamp, spaarlamp of 'retro fit' led lichtbron.

Meer van : EGLO Verlichting

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent