wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  verlichting  /   waar-je-deze-zomer-ook-bent-jij-bepaalt-de-sfeer-met-de-draadloze-lucis-lamp

Waar je deze zomer ook bent, jij bepaalt de sfeer met de draadloze Lucis Lamp

Met de draadloze Lucis ledlamp van Innovative Brands geef je de zomer kleur.

  • Fotocollectie

De mobiele Dutch Design Lamp brandt met slechts 4 uur opladen tot wel 80 uur, biedt keuze uit meer dan 16 miljoen kleuren en is niet bang voor water. Dus waar je deze zomer ook bent, jij bepaalt de sfeer!

Licht speelt een belangrijke rol in ons leven en bepaalt de sfeer en stemming. Met de Lucis Lamp heb je altijd een sfeermaker bij de hand. Of je nu binnen of buiten bent, de compacte lamp gaat overal met je mee naartoe. Van een gezellige avond op het balkon tot een romantische date onder de sterrenhemel of als nachtlampje voor de kinderen in de caravan. Na 4 uur is de lamp volledig opgeladen en geniet je tot 80 uur van sfeervol licht in alle kleuren van de regenboog. Bovendien is gedoe met een app of afstandsbediening verleden tijd. Met de touch sensoren is de lamp van kleur te veranderen en eenvoudig zachter of juist feller te zetten. De lamp aan- of uitzetten? Gewoon even drie keer schudden!

Niet bang voor water

De Lucis Lamp is niet bang voor water en vuil en kan dus zonder problemen mee naar een pool party, boottochtje of strand. Vakantieplannen? Dan mag de Lucis Lamp zeker niet in je bagage ontbreken. De lamp is de ideale reisgenoot, helemaal in combinatie met de nieuwe travel kit. Het nieuwe accessoire bestaat uit een handige draagzak, een haak om de lamp op te hangen - bijvoorbeeld in je tent of aan een boomtak - en een dop waarmee je de lamp eenvoudig op iedere fles zet: van een wijnfles tot een fles gin.

Verkrijgbaarheid

De Lucis Lamp Lite is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van €49,90. De nieuwe Travel Kit is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van €9,95.

Tags: lucis lamp lite lampen dutch design verlichting ledverlichting led

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent