wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  verlichting  /   unieke-molteni-enc-shop-in-shop

Unieke Molteni &C shop-in-shop

Co van der Horst opent Molteni shop-in-shop

  • Fotocollectie

Zaterdag 17 december opent Co van der Horst een permanente Molteni shop-in-shop in haar winkel in Amstelveen. Speciaal voor de Molteni &C presentatie hebben de designers een luxueus appartement ontworpen met de nieuwste collecties en creaties van Vincent Van Duysen. De ontwerpen van het Italiaanse Molteni &C zijn wereldwijd al decennia toonaangevend.

In de presentatie zijn ook de architectonische inloopkast Gliss Master en andere designmeubelen opgenomen. Vincent Van Duysen ontwierp onder andere Molteni’s modulaire sofa Paul, de Quinten dressoirs en de Jan bijzettafels.

Stephan van der Horst:

“Vincent Van Duysen is onlangs uitgeroepen tot Designer of the Year in België en Molteni behoort tot de meest invloedrijke Italiaanse designhuizen, de combinatie van deze twee iconen brengen wij voor het voetlicht in een compleet interieur.” 

Design primeurs 2017

In de presentatie zijn nieuwe highlights opgenomen van verschillende internationale designmerken, zoals Devialet en Ewald Bosgoed. Voor het eerst in Nederland zijn de licht-designs van Lasvit te zien: schitterende kroonluchters die zijn geïnspireerd op de grote operahuizen. Ook Rubn verlichting ontbreekt niet, een Zweeds merk dat new-vintage en luxe samen laat gaan op een eigenzinnige en verrassende manier. In de shop-in-shop zijn uiteraard naast tal van objecten en bijvoorbeeld Molteni fauteuils van Gio Ponti, verscheidende nouveautés en kunstvoorwerpen gecombineerd. Tot in detail aangekleed met accessoires. 

Interieurdesigner Wilmasue van Pomeren

“De Molteni presentatie is het summum van wat Co van der Horst aan highlights biedt. De meubels, stoffen, verlichting, domotica - de complete uitstraling komt tot uitdrukking. Wij gaan met de nieuwe collectie van Molteni laten zien hoe de duurzame materialen en ontwerpen zijn. Sterk, warm, sober, levendig en inspirerend.”

 

Tags: molteni co van der horst shop-in-shop verlichting

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent