wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  verlichting  /   schakelaarseries-nu-ook-leverbaar-in-verschillende-kleuren-met-extra-functionaliteit

Schakelaarseries nu ook leverbaar in verschillende kleuren met extra functionaliteit

De Busch-Jaeger schakelaarseries future® linear en impuls zijn beide nu leverbaar in de nieuwe kleurvarianten studiowit en zwart. Opvallend zijn de ‘softtouch’ oppervlakken van de schakelaars die in het gebruik zeer prettig aanvoelen.

De Busch-Jaeger schakelaarseries future® linear en impuls zijn beide nu leverbaar in de nieuwe kleurvarianten studiowit en zwart. Opvallend zijn de ‘softtouch’ oppervlakken van de schakelaars die in het gebruik zeer prettig aanvoelen.

De hoge kwaliteit van de coating levert een mat uiterlijk op en een zeer glad, robuust en vuilafstotend oppervlak.

 

Naast nieuwe kleurvarianten werd de future® linear ook voorzien van een aantal nieuwe functionaliteiten. De enkel- tot viervoudige afdekramen voor horizontale en verticale montage zijn daarnaast nu ook leverbaar met tekstvenster waardoor de schakelaar eenvoudig kan worden voorzien van informatie. De afmetingen van de tekststrook zijn afgestemd op de gangbare formaten van de labelapparaten: 45 bij 6 mm.

Bijzonder praktisch voor de zorg zijn de gekleurde wandcontactdozen in groen, oranje en rood, waarmee bijvoorbeeld in ziekenhuizen speciaal opgebouwde voedingen kunnen worden aangegeven. Bijbehorende bedieningswippen en afdekramen completeren het pallet van de nieuwe kleurvarianten.

Naast de 1- en 2-voudige behuizingen uit het inbouw-programma van future® linear voor opbouwmontage, omvat het programma nu ook een 3-voudige opbouwbehuizing in diverse kleurvarianten.

Meer informatie: www.abb.nl.

Publicatiedatum: 28 oktober 2010

Tags: wonen AE bouwen verbouwen schakelaar schakelaars schakelmateriaal ABB verlichting

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent