wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  verlichting  /   nieuw-ledlampen-van-et-aussi-voor-binnen-en-buiten

Nieuw: ledlampen van et aussi voor binnen en buiten

Et aussi presenteert haar lampen in led. Energiezuinig én sfeervol. Het led komt terug in de gehele collectie lichtbronnen van et aussi, Lampe genaamd.

  • Fotocollectie

Die lijn bestaat uit lampen waarbij de snoer, peer en fitting zijn verfraaid met kleurig haakwerk. Ideaal om een tuin of balkon mee te verfraaien of om sfeer te brengen in huis of kantoor.

Handgemaakte lampen

De lichtbronnen in de collectie Lampe zijn een blikvanger in elk interieur. Gebaseerd op de simpele snoer-fitting lampen, alleen dan in een bijzonder jasje. Namelijk: een gehaakt omhulsel gemaakt van één lange katoenen draad. De collectie bestaat uit drie verschillende varianten: de plafondlamp en stekkerlamp voor binnen. Voor buiten is er de speciale waterdichte tuinlamp, gemaakt met nylon draad. De lampen zijn uitgevoerd in de meest uiteenlopende kleuren en verkrijgbaar in verschillende maten. Stuk voor stuk op kleine schaal en met de hand geproduceerd, waardoor elk item uniek is.

En ook

Wendy Viel is het brein achter et aussi. Ze runde voor de geboorte van haar oudste dochter een eigen kinderwinkel. Na de geboorte van haar jongste, begon het ondernemen weer te kriebelen. Wendy leerde haken en begon met experimenteren. Haar eerste creatie was meteen een groot succes: een stoere verhuisdeken met een kleurige, gehaakte rand. Haar bedrijf was geboren. Inmiddels heeft Wendy naast dekens ook kussens en lampen toegevoegd aan de collectie. En de naam is niet voor niets et aussi, wat staat voor ‘en ook’: Wendy’s hoofd zit nog boordevol met nieuwe ideeën.

Meer informatie: www.etaussi.nl

Tags: ledlamp ledverlichting et aussi led verlichting lamp lampen ledlampen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent