wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  verlichting  /   limited-edition-lampenkappen-little-greene

Limited edition lampenkappen Little Greene

Little Greene kleurt limited edition lampenkappen van interieurdesignmerk Lane.

  • Fotocollectie

Little Greene heeft, als toonaangevende verffabrikant uit het Verenigd Koninkrijk, een gevestigde reputatie voor het produceren van de hoogste kwaliteit verf in een uitgebreid palet van historische en eigentijdse kleuren. Een selectie kleuren uit dit sprekende palet van Little Greene siert zes zeer speciale edities van de 'Twin Tone’ hanglampenkap van interieurdesignmerk Lane. Aan de binnen- en buitenzijde van de fraaie harmonicakap pronken twee harmonisch gecombineerde Little Greene kleuren.

Little Greene's kleurenexpertise en Lane’s designbezieling komen samen in de ‘Twin Tone’ hanglampenkap; een historisch kleurgevoel gecombineerd met de eenvoud van een echte designklassieker. Elke kap combineert twee tinten uit Little Greene's uitgebreide kleurenpalet. De kleuren zijn oordeelkundig gekozen om harmonie te creëren of om contrast te bewerkstelligen voor een dramatisch effect.

- Basalt en Brighton (jaren '60): een tijdloze blauwzwart gecombineerd met een uiterst veelzijdige, zeer heldere blauwgroene tint afkomstig uit de jaren ‘60.
- Serpentine en Orange Aurora (jaren '50): een harmonieuze mix van een middengrijs en een populaire accentkleur uit de jaren ’50.
- Loft White en Orange Aurora (jaren '50): een echt witte combinatie met de succesvolle jaren '50 oranje tint.
- Light Peachblossom (R) en Carmine (jaren '60): een doeltreffende mix van tijdperken en tinten - een verbintenis van een opvallende, oudroze Regency tint met een meer levendige roze uit 1968.
- Loft White en Jack Black: een grafische combinatie van echt wit met absoluut zwart, oorspronkelijk geproduceerd met behulp van roet verzameld uit brandende olie.
- Brighton (jaren '60) en Mister David: de levendige, blauwgroene kustkleur, gepaard met opvallend geel, ontworpen om het effect van de zon in de Franse keukens te vangen!

Meer informatie: www.littlegreene.eu.

Publicatiedatum: 4 juli 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Limited edition lampenkappen Little Greene lampenkamp

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent